BRDSKA UTRKA IVANČICA Paula Šimunčić viceprvakinja u planinskom trčanju

U subotu, 24. lipnja, u organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec održana je 25. Međunarodna Brdska utrka Ivančica 2017 spomen na Milana Cahun, utrka je ujedno bila i Pojedinačno Državno prvenstvo u Planinskom trčanju za seniore/ke i juniore/ke.

Seniorski start bio je u centru Ivanca i trčalo se 13 kilometara, seniorke i juniori trčali su 8,5 kilometara, a juniorke na 4,8. Na Prvenstvu Hrvatske nastupile su i dvije članice AK Sloboda Varaždin.

Višnja Bunić zauzela je vrlo dobro 6. mjesto u jakoj konkurenciji seniorki, u vremenu 56:32 minuta pobjednica u toj utrci bila je Barbara Belušić (AK Istra Pula) 0:44:22 s novim rekordom staze ispred Ande Tomaš i Valentine Belović.

U konkurenciji juniroki odličan povratak Paule Šimunčić nakon ozljede, Paula se u vremenu 25:21 min plasirala na drugo mjesto sa samo 11 sekundi zaostatka za prvoplasiranom Helenom Valentić (AK Karlovac), ispred Marije Primorac (AK Svetice) koja je zauzela 3. mjesto.

Pred Paulom je i Europsko Prvenstvo u Planinskom trčanju na kojem će 8. srpnja u Kamniku (SLO) braniti boje reprezentacije Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije