Slavni splitski Hajduk postaje partner NK Varteksa!

NK Varteks i NK Hajduk imaju mnogo zajedničkih dodirnih točaka, a intenzivni kontakti u posljednje dvije i pol godine ovih dana bi trebali biti konkretizirani četverogodišnjim sporazumom o suradnji.

U sporazumu će se definirati suradnje nogometni škola dvaju klubova, edukacija trenera, ali i ‘skauting’ Sjeverne Hrvatske te područja Slovenija i Mađarske. Novi trećeligaš Varteks postao bi tako partner splitskim ‘bilima’, a ljubav ova dva kluba počela je kada je NK Varteks prije dvije i pol godine, jedini od svih klubova u RH, podržao Hajduk u slučaju ‘neodigrani derbi’.

Splićani su uzvratili utakmicom u Jalkovcu, a od onda se veze samo učvršćuju i kontakti intenziviraju. Sporazum bi u ime Varteksa i Hajduka trebao biti potpisan 27. lipnja, a navodno se radi o četverogodišnjoj suradnji.

Kako ističu u Varteksu, u Hajduku dobivaju jaki logistički oslonac, a kratkoročni planovi predviđaju možda i kanaliziranje zanimljivih igrača Hajduka put Varaždina.

Planirane su i neke međusobne utakmice mlađih kategorija, ali već ovog ljeta i gostovanje NK Varteksu (seniora) na Poljudu, gdje će u sklopu priprema igrati protiv slavnog Hajduka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije