MŽNL: Varteks i Nedeljanec pobijedili u posljednjem kolu, Novi Marof poražen

U poslijednjem 30. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin Plitvica je pobjedom nad Jalžabetom potvrdila 14. mjesto i izbjegla možebitno ispadanje iz lige.

Sama utakmica bila je uzbudljiva puna preokreta u kojoj su gosti od 20. minute poveli pogotkom Hanca da bi J. Horvat u 30. te Tomašić u 45. iz kaznenog udarca preokrenuli rezultat na 2:1.

J. Horvat drugim pogotkom domaćina odvodi na nedostižnih 3:1 da bi goisti u 65. minuti smanjili rezultat preko Pomperta.

Polet je visoko sa ‘petardom’ proslavio naslov prvaka lige u Slakovcu te je gurnuo Slobodu na rub ispadanja.

Barat, Šoštarić, Turk i Radiković bili su strijelci za goste.

Poraz Novog Marofa

Podravina je sezonu završila pobjedom nad Novim Marofom.

Strijelci za domaćina bili su Valjak, Šestak i Vađunec.

Nedelišće je u potopilo Zadrugar pobijedivši ga 9:1. Kosir (2), Mesarić, Marčec (2), Brlenić, Panić, Gonsavles, Špicar a za Zadrugar utješni pogodak postigao je Hlebec.

Pobjeda Varteksa

Pušćine su u Čakovcu pobjedile Slogu rezultatom od 2:0.

Celinger u 30. te Malnar u 87. minuti bili su strijelci za Pušćine.

Varteks je slavio u Murskom Središću pobijedivši Rudar rezultatom od 1:3.

Medved je u 13. doveo goste u vodstvo da bi rezultat povećao Kuhar u 36. minuti. Dario Šoltić je u 67. minuti smanjio da bi u 90. minuti Harmicar pogotkom potvrdio pobjedu.

Nedeljanec solidan

Nedeljanec je pobjedom u Dunjovec/Pretetincu pobjedio rezultatom od 1:2.

Kišić je u 60. minuti doveo goste u vodstvo da bi Štefulj povečao vodstvo na 0:2. Piškor u 78. minuti je tek uspio smanjiti rezultat.

Mladost Komet se je pobjedom nad Zelengajem oprostila od osrednje sezone. Tišljarić je domaćina doveo u vodstvo u 7. minuti da bi Golubić u 14. povećao rezultat na 2:0. Soldatek u 24. minuti smanjuje rezultat na 1:2 da bi Tišljarić u 72. te Bukal u 74. minuti iz kaznenog udarca rezultat povisio na konačnih 4:1.

REZULTATI 30. KOLA: Podravina-Novi Marof 3:0, Plitvica (G)-Jalžabet 3:2, Nedelišće-Zadrugar 9:1, Sloga (Č)-Pušćine 0:2, Rudar-Varteks 1:3, Međimurec-Nedeljanec 1:2, Mladost Komet-Zelengaj, Sloboda (S)-Polet SMnM 0:5.

KONAČNA TABLICA: Polet SMnM 76, Varteks 63, Podravina 61, Nedelišće 56, Međimurec 42, Nedeljanec, Novi Marof 41, Pušćine 40, Rudar, Zelengaj, Sloga (Č) 38, Mladost Komet 37, Jalžabet 34, Plitvica (G) 32, Sloboda (S) 28, Zadrugar 12.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije