Fight Club Kovačić u Crikvenici osvojio osam zlatnih medalja i četiri srebrne

U Crikvenici je 27. svibnja održan savate turnir Crikvenica open u disciplini assaut.

Članovi Fight Cluba Kovačić osvojili su 8 zlatnih medalja i 4 srebrene medalje te su proglašeni kao najbolji klub prvenstva.

Zlatne medalje osvojili su: kadeti do 25 kilograma Alen Tuk, kadeti do 30 kilograma Vito Kos, kadeti do 35 kilograma Lovro Cepanec, Kadeti do 40 kilograma Borna Tuk, Junior do 60 kilograma Alen Ognjanović, junior do 65 kilograma Matej Kos, Junior do 75 kilograma Karlo Vrtar i junior +85 kilograma Borna Vuković.

Odlukom stručnog žirija Alen Ognjanović iz Fight Club Kovačić proglašeni je najboljim tehničarom turnira.

Treba naglasiti da su sve medalje osvojene u skupinama kadeta i juniora što je potvrda kvalitetnog rada sa mladim borcima i konstantnog usavršavanja trenera.

Fight Club Kovačić kao najbolji savate klub u kadetskom i juniorskom uzrastu u Hrvatskoj poželjno je mjesto za trening djece od 6 godina gdje se djeci posvećuje posebna pažnja, prati se njihov razvoj uz stručno vodstvo nekoliko trenera, najmodernije opremljena dvorana u gradu sa svim potrebnim rekvizitima za razvoj djeteta u vrhunskog sportaša ili u zdravog mladog čovjeka.

Ove godine organizirani su razni seminari o zdravoj prehrani, pravilnoj upotrebi utega, u dvorani kluba odrađeno je i stručno osposobljavanje trenera, licencni trenerski seminar, pripreme reprezentacije itd.

Ove godine klub je i organizator svjetskog savate prvenstva u lipnju u Areni Varaždin, svjetskog savate kupa u Listopadu također u Areni.

Upisi u klub su svaki radni dan, a informacije možete potražiti ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije