RITMIČKA GIMNASTIKA Vindijke veoma uspješne na natjecanju u Mađarskoj

Nakon uspješno odrađenog višebojskog prvenstva Hrvatske Vindijke su nastupile na Međunarodnom turniru u mađarskom Pecsuhu gdje su sve osvojile barem po jednu medalju.

Najbolja je juniorka u A programu Tamara Artić, koja je osvojila 1. mjesto u višeboju i s 3 rekvizita: obručem, loptom i čunjevima.

Leona Pretković, juniorka u B programu osvojila je 4. mjesto u višeboju, 3. mjesto s obručem i 1. mjesto s vijačom.

Lara Domislović, kadetkinja u A programu osvojila je 4. mjesto u višeboju, 3. mjesto s obručem i 1. mjesto s čunjevima. Druga Vindijka u istoj kategoriji Elena Košćak osvojila je 9. mjesto u višeboju i s obručem te 4. mjesto s loptom.

Sara Crnčec, kadetkinja u B programu osvojila je tri 3. mjesta, u višeboju, s obručem i s loptom.

Proteklog vikenda održano je 2. kolo kvalifikacija Regije Sjever za Završnicu Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici – B program koja će se održati 3. lipnja u Šibeniku.

Za Vindiju su nastupale juniorke Kaja Bobek i Leona Pretković, kadetkinje Sara Crnčec i Elena Košćak i u kategoriji mini Paulina Tomašković. Pretković je osvojila 2. mjesto, Bobek 3. mjesto, Crnčec je podijelila 1. mjesto, Košćak je bila 3., a Tomašković 1. u kategoriji mini te su sve izborile nastup na Zvršnici Kupa Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije