NOGOMET Nedeljanec u derbiju kola dočekuje Varteks!

U 26. kolu Međužupanijske lige Varaždin – Čakovec igra se veliki susjedski derbi između momčadi Nedeljanca i Varteksa u nedjelju sa početkom u 17 sati na igralištu u Nedeljancu.

Obje momčadi u pozitivnom ozračju dočekuju ovaj dvoboj – Nedeljanec je protekli tjedan u polufinalu županijskog nogometnog kupa sa 2-0 svladao ekipu Novog Marofa i tako si osigurao vrlo lijepu prednost pred uzvrat, dok je ekipa Varteksa sa 2-1 bila bolja u prošlom kolu od Slobode iz Slakovca i tako se vratila na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

– Očekujem vrlo zanimljiv dvoboj kakvi su uostalom bili dosad i svi naši susreti protiv Varteksa. Atmosfera u našoj ekipi na iznimno je visokom nivou i vjerujem da će gledatelji moći uživati u dobroj nogometnoj predstavi, a s obzirom da smo mi domaćini jasno da očekujem i pozitivan krajnji ishod dvoboja – rekao je standardni prvotimac Nedeljanca Dario Levatić.

S druge strane, ekipi Varteksa centralna utakmica sezone je svakako kup dvoboj protiv Varaždina i već su sve misli usmjerene ka tom dvoboju, no ako žele zadržati drugo mjesto, moraju nastaviti pobjednički niz i u Nedeljancu.

– Da, svi već razmišljamo polako o kupu u srijedu, ali utakmica protiv Nedeljanca također je jako bitna za nas. Pobijedili smo u vrlo teškoj utakmici prošli tjedan i sad treba zadržati taj pozitivan nalet, pokušati pobijediti i u Nedeljancu i tako zadržati odlično raspoloženje i za tu kup utakmicu koja će biti pravi spektakl. No, Nedeljanec je odlična mlada momčad i neće nam biti nimalo lako – zaključuje iskusni obrambeni igrač Varteksa Tomislav Turković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije