MŽNL VARAŽDIN-ČAKOVEC: Varteks dočekuje Pušćine u debiju novog trenera

U nedjelju u 17 sati u sklopu 24. kola Međužupanijske lige Varaždin-Čakovec na igralištu u Jalkovcu ekipa varaždinskog Varteksa dočekuje desetoplasirane Pušćine.

Biti će to predstavljanje i novog trenera Varteksa Izeta Terzića, dok s druge strane Pušćine vodi također prekaljeni trenerski lisac – Dejan Car, pa nas i s te strane očekuje zanimljivo taktičko nadmudrivanje.

Kod Varteksa nedostaju zbog žutih kartona vrlo bitni igrači Romano Nježić i Goran Spasić, dok zbog ozljede već duže vrijeme je izvan stroja stup obrane Neven Vukman. S druge strane Pušćine bi trebale imati sve svoje igrače na raspolaganju.

Dobar nogomet i besplatni grah

– Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica s obzirom na neke kadrovske izostanke, ali i kvalitetu protivnika koji igra iznimno dobro ovo proljeće. Međutim, igramo pred svojim navijačima i sigurno da ćemo ići na pobjedu i dati sve od sebe da je izborimo.- rekao nam je kapetan Varteksa Borna Radić.

Robert Malnar u dresu Pušćina je jedan od najboljih igrača cijele lige ovog proljeća i uvelike je zaslužan za veliku bodovnu žetvu svog kluba u nastavku sezone.

– Težak dvoboj je pred nama, no trenutna forma koju prikazujemo daje nam nadu u pozitivan ishod utakmice. Očekujem lijepi ambijent i dobru nogometnu predstavu u kojoj će gledatalji moći uživati – rekao nam je Malnar.

Spomenimo i da naš portal povodom svog drugog rođendana časti sve gledatelje utakmice besplatnim grahom, tako da je to svakako i još jedna stavka više da lijepo nedjeljno poslijepodne provedete uz nogomet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije