Stanislav Vugrinec primio najviše priznanje Hrvatskog nogometnog saveza

U Zagrebu je u utorak, 7. ožujka, održana redovna Skupštinu Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su uručene nagrade dobitnicima Trofeja podmlatka, najvišeg priznanja Hrvatskog nogometnog saveza.

Dobitnici su Željko Huber, nogometaš, dužnosnik, u dva mandata predsjednik NK Osijek te predsjednik HNS-a od 1981. do 1982. godine, zaslužan za podizanje kvalitete nogometa u slavonsko-baranjskoj regiji te Stanislav Vugrinec, koji je karijeru posvetio razvoju psihičke i fizičke pripreme sportaša svih uzrasta, a od 1998. do 2011. godine bio je trener u hrvatskoj reprezentaciji U-17.

Vugrinec je dugi niz godina instruktor Središta Varaždin te od osnutka Nogometne akademije predavač i autor brojnih knjiga i zapaženih radova, čime je dao značajan doprinos unapređenju rada s mladima.

– Hvala svima na velikom priznanju. Rad s mlađim uzrastima već je u startu dilema, s obzirom na veliki izazov i puno odgovornosti, ali uz entuzijazam donosi veliku radost i zadovoljstvo. Sretan sam što sam na tome putu imao sjajan uzor, gospodina Srebrića kome posebno zahvaljujem, kao i svim suradnicima koji su mi davali podršku. Ovo mi priznanje uistinu mnogo znači – rekao je pritom Vugrinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije