Tonimir Sokol u Sračincu osnovao Hrvački klub Sokol

Hrvač Tonimir Sokol, koji od prošle godine hrva za Petrinju, u dosadašnjoj sportskoj karijeri ostvario je zapažene rezultate, a trenutno se angažirao na osnivanju vlastitog kluba – Hrvački klub Sokol.

– Hrvanje je moj život, tako da mi je osnivanje vlastitog kluba već duže vrijeme želja, a u tome sam uspio. Klub je osnovan, a s radom će započeti za dva mjeseca – otkrio je Sokol.

– S obzirom da sam iz Sračinca, ideju sam iznio načelniku Božidaru Novoselcu koji je uvelike zaslužan u realizaciji svega, tako da će sjedište kluba biti tamo. Klub Sokol prima i rekreativce, od prvog razreda osnovne škole pa do 18 godina starosti, i djevojke i dječake. Imam ljude oko sebe koji će mi pomoći, a ja ću biti trener.

Sokol je istaknuo kako trenutno nema prevelika očekivanja, već želi da sve ide svojim tijekom.

– Klubu je potrebna hrvačka strunjača, a ukoliko netko želi participirati u troškovima, bio bih veoma zahvalan. Plan je ići polako, treba zadati realne ostvarive ciljeve, a uspjeh će doći – kazao je.

Svi zainteresirani za hrvanje mogu se javiti na Facebook stranicu Hrvački klub Sokol, mail hrvanjesokol@gmail.com ili broj mobitela 098 204 501.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije