U organizaciji veterana Varteksa rukometni turnir 17. prosinca u Graberju

Varaždinski rukometni veterani, okupljeni u udrugu Varteks, ovih dana nastavljaju s nastupima na turnirima i aktivnostima. Najvažnija među njima svakako je i prvi veteranski turnir u Varaždinu, koji će se održati 17.12. u dvorani Graberje.

> Veterani Varteksa pobjednici turnira u Nedelišću

Turnir bi trebao započeti u 9 ujutro, a finale je planirano u 19 sati. Skupit će se osam muških i tri ženske ekipe, osim domaćina, Novi Marof, Čakovec, Koprivnica, Bjelovar, Nexe, Nova Gradiška, Maksimir u muškoj, te Podravka, Nedelišće i Slavonski Brod u ženskoj konkurenciji. Sudit će nekad jedan od najboljih sudački parova u Hrvatskoj Jeftić-Peković, a delegat će biti Kavur.

– Rezultat će biti u drugom planu, glavno je druženje naravno, zato smo se i angažirali oko naše veteranske udruge ove jeseni. Pozivam sve Varaždince i ljubitelje rukometa da nam se pridruže u našem Graberju, mislim da imamo što pokazati – kazao nam je Vladimir Malner, iz Udruge rukometnih veterana RK Varteks.

Ovaj nekad sjajan krilni igrač, i jedan od idejnih začetnika, nažalost neće moći igrati radi ozljede, no zato će tu biti Rodik, Radujković, Žnidarić, Brkinjač, kao predvodnici sjajne generacije igrača, koje je početkom 90-ih godina i početkom 2000-ih u Graberju pobjeđivala i Metković i Zagreb. Uz njih bit će tu i nešto stariji, sjajni vratar Vujović, Ptiček, Šestak, Tači, Žoldoš, tako da sigurno dobrog rukometa, uz veteranski “vic” sigurno neće nedostajati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije