Pobjeda u premijernom nastupu ŠD Remetinec na zagrebačkoj Kutiji šibica!

Momci iz ŠD Remetinec uspješno su apsolvirali prvu prepreku na ovogodišnjoj Kutiji Šibica! U svom premijernom nastupu ždrijeb im je za protivnika dodijelio odličnu ekipu Bubanj, sastavljenu većinom od igrača futsal prvoligaša zagrebačkog Alumnusa.

Bilo je to 40 minuta prave šahovske bitke, obje ekipe odigrale su taktički odličnu utakmicu i vidjelo se otpočetka da će odlučivati jedna lopta.

Tako je i bilo. Kad se već polako razmišljalo o raspucavanju šesteraca, dvije minute prije kraja loptu iza vratara Bubnja pospremio je vrlo dobri Antonio Zrno, za veliko slavlje Remećana.

– Vrlo naporna utakmica. Zaista sam ponosan na svoje suigrače kako su se držali dogovora iz svlačionice i nisu podlijegli dojmu igranja na ovakvom turniru. Veselimo se idućim izazovima, a najavljuje se i povelika podrška iz samog Remetinca za iduću tekmu – rekao je Tomislav Turković, kapetan ŠD Remetinec i bivši futsal reprezentativac Hrvatske.

Remetinec je nastupio u sastavu: Stjepan Hajduk, Luka Miklobušec, Tomislav Turković, Dominik Broz, Tomislav Harmicar, Marin Šinjori, Antonio Zrno i Ivan Harmicar. Iduće kolo igraju protiv pobjednika susreta između ekipa Bilić Erić Security i Browell Viljuškari.

A sutra u 18:20 sati u legendarnoj ‘Dvojci’ Doma Sportova ždrijeb je odlučio da snage međusobno ukrste preostale dvije ekipe varaždinskog kraja – Automobili Lončar i Ropox te nas zasigurno očekuje sjajna utakmica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije