Konjički klub Varaždin ’95 ostvario odlične rezultate na domaćem terenu!

Konjički klub Varaždin ’95 proteklog je vikenda bio domaćin finala Croatia Cup-a u dresurnom jahanju. Natjecanje je trajalo čitav dan, a ukupno je sudjelovalo tridesetak natjecatelja.

Boje Konjičkog kluba Varaždin ’95 su, na domaćem terenu, predstavljali Tara Damjan na Rainbow i Nani, Danijel Dušak na Gromu i Marta Barbir na Aronu B.

Tara i Rainbow nastupile su utakmici E6 u kojoj je bilo troje natjecatelja i zauzele su treće mjesto s osvojenih 56,31 posto te u utakmici A kur u kojoj su također zauzele treće mjesto s osvojenih 56,85 posto. Tara je s Nanom nastupila u utakmici A6 u kojoj je bilo šest natjecatelja i zauzela treće mjesto s osvojenih 57,65 posto.

Velik uspjeh Tara je ostvarila u ukupnom poretku Croatia Cup-a za kadete gdje je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju s time da nije nastupila na nijednom kolu prije nego samo na finalu.

Danijel i Grom prvi puta su nastupili u utakmici A kur u kojoj je bilo troje natjecatelja i lijepo odradili program uz glazbu te zauzeli drugo mjesto s osvojenih 62,80 posto.

Marta i Aron B nastupili su u utakmici L kur u kojoj je bilo šest natjecatelja i zauzeli četvrto mjesto s osvojenih 60,87 posto. Osim toga Marta je u ukupnom poretku Croatia Cup-a za juniore, uz jaku juniorsku konkurenciju i ukupno sedam natjecatelja u ovoj sezoni, osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

Konjički klub Varaždin ’95 se zahvaljuje Gradu Varaždinu, Županiji te Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina i sponzorima Croatia osiguranju i Oprema Uređajima na potpori u organizaciji ovog turnira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije