Pred Rogom samo još jedna utakmica za Dinamo, nakon Salzburga napušta Zagreb

Trener Dinama Zlatko Kranjčar uskoro bi trebao ostati bez još jednog važnog igrača. Naime, nakon Marka Pjace ostaje i bez Marka Roga, pišu talijanski mediji. Rog bi trebao otići u Napoli, a talijanski klub hrvatskom prvaku platit će vrtoglavih 16 milijuna eura.

Napuljska momčad željela ga je dovesti odmah, ali u Maksimiru na to nisu pristali već su postavili uvjet da Rog odigra kvalifikacijske utakmice protiv Salzburga.

Kada to završi, Rog će otići u Italiju na liječnički pregled, a nakon njega potpisati ugovor. Tek tada će klubovi službeno potvrditi ovaj transfer za kojeg i talijanski i hrvatski mediji pišu da je gotova stvar.

Rog je na početku ove sezone u sjajnoj formi, posebno se istaknuo sjajnom utakmicom protiv Hajduka u kojoj je postigao dva pogotka. Za Kranjčara je dobra stvar što će ga imati na raspolaganju protiv Salzburga, jer će s njim lakše izboriti Ligu prvaka, ali nakon toga nastat će velika pukotina u veznom redu, posebno nakon što je ranije ostao bez Marka Pjace.

Blagajna Dinama bit će puna, pitanje je samo hoće li čelnici dovesti kvalitetno pojačanje koje bi moglo odmah reagirati i zamijeniti sjajnog Roga.

Rog je još 2014. godine igrao u trećoj ligi za NK Varaždin pa se iste godine zaputio u Split. Lani je u rekordnom transferu u HNL-u (za 5 milijuna eura) stigao u Dinamo, a sad, eto, seli u Napoli s kojim će igrati Ligu prvaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije