Matija Zadravec i Božica Horvat pobjednici 5. kola Ultra lige na Ravnoj Gori

Na blagdan Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja na Ravnoj Gori je održana utrka 5. kola Ultra lige na stazi duljine 7,5 kilometara, piše Eivanec.

Utrka je započela kod Planinarske kućice u Žarovnici, a završila na vrhu Ravne Gore. U konkurenciji 25 muškaraca pobijedio je Matija Zadravec, član TK Kotoripski begači, drugo mjesto osvojio je Tihomir Cenko član AK Varaždin, a treće Franjo Korošic iz TK Marathon 95.

Od trkača ivanečkog i lepoglavskog područja najbolji je bio Alen Čretni iz USR Lepoglava, koji je osvojio je 4. mjesto, Branko Dušak iz TK Ivančica bio je 9., Mario Surjak iz DŠR Lančić Knapić 10., Igor Posavec iz Udruge za kulturu i sport Bedenec 12., Stjepan Dubovečak iz UKS Lepoglava 13., Josip Jakop iz TK Ivančica 14., Stjepan Petak iz UKS Bedenec 17., Dragutin Jagetić iz Ivanca 18., a Božidar Željezić iz TK Ivančica osvojio je 22. Mmjesto.

Kod žena najbolja je bila Božica Horvat članica AK Međimurje, druga je bila njezina klupska kolegica Viktorija Čonkaš, treća Suzana Varadin Kalajdžija, a četvrta Gordana Vrček, obje članice TK Marathon 95 Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije