Tanja Perec uoči odlaska na Olimpijske igre u Rio: Sve je moguće!

Sportaši ovih dana kreću put Rija na Olimpijske igre, a to je danas, 28. srpnja, u jutarnjim satim učinila i varaždinska sportašica Tanja Perec.

Tanja je, kako kaže, imala posla s pakiranjem, ali vidno sretna i uzbuđena kreće na svoju prve Olimpijske igre u pratnji trenera Josipa Plečka.

– Mislim da bude prava euforija zavladala kad avion uzleti prema Riju. Pripreme sam odradila u Novom Sadu i Osijeku, zadovoljna sam i mirna jer forma ide prema boljem. Pucam 11. kolovoza, kad je na rasporedu mali kalibar na rasporedu i nadam se da bude sve kako treba biti! Već bi prvog dana igara mogli imati medalju iz streljaštva, zračna puška je na repertoaru jutro nakon svečnog otvaranja. Nadamo se lijepim uspjesima – rekla je prije odlaska u Zagreb od kud avionom putuju na odredište.

O očekivanjima zasad ne želi puno.

– Ni jedan sportaš baš ne voli to pitanje, ali nadam se da ću odraditi najbolje što mogu taj dan. Znam da mogu odraditi i visoke rezultate, tako da ako se sve posloži, sve je moguće!

Tanju će na Igrama podupirati trener Josip Plečko.

– U zadnje vrijeme smo bili dobri, rezultati odlični, formu smo digli na nivo koji smo priželjkivali. Vjerujemo da bude, uz malo sreće, sve dobro! Nastupamo 11. kolovoza oko podneva po našem vremenu. Napravili smo veliku stvar, vidjet ćemo što će biti, ali planiramo i u Tokio na iduću Olimpijadu – kazao je.

Tanji, njezinom treneru, ali i svim našim predstavnicima želimo puno sportskog uspjeha i sreće!

> Ovi sportaši iz Varaždinske i Međimurske županije odlaze na Olimpijske igre

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije