Plesači SPK ‘Varaždin’ osvojili čak 3 srebrne medalje na Državnom prvenstvu!

Državno prvenstvo u najtežoj sportsko-plesnoj disciplini, kombinaciji 10 plesova, koja se sastoji od pet standardnih (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep) i pet latinsko-američkih (samba, cha cha, rumba, paso doble, jive) plesova, ove godine održano je u Gospiću.

Nastupilo je 46 parova iz 11 klubova, raspoređenih u 8 starosnih kategorija, među njima i tri sportsko-plesna para iz SPK ‘Varaždin’, koji su ostvarili odlične rezultate.

U starosnoj kategoriji ‘odrasli’ natjecali su se Anja Topolovec i Vedran Sraga, u kategoriji ‘starija mladež’ Tihana Vusić i Jurica Kavran, a u kategoriji ‘veterani II’ Valentina Patafta i Marinko Patafta.

U jakoj konkurenciji, sva tri para pokazala su jako puno, dali svoj trenutni maksimum i po svemu viđenom ne bi bilo nezasluženo da su osvojili i stepenicu više na postolju.

Međutim, suci su odlučili drugačije, te su sva tri para natjecanje završili na drugom mjestu, sa srebrnom medaljom oko vrata.

Plesači SPK ‘Varaždin’ svoju će kvalitetu nastaviti dokazivati na međunarodnim WDSF turnirima u svjetski jakoj konkurenciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije