MŽNL: Varteksu pobjeda, Zadrugar nesretno poražen u gostima

U 23. kolu Međužupanijske lige Zelengaj nije uspio u susretu sa Varteksom doći do treće uzastopne pobjede, već je poražen visokim rezultatom od 4:0.

Gosti su poveli pogotkom Kuhara od 41. minute da bi isti igrač bio strijelac i u 53. minuti. Na 0:3 povisuje Sokser u 79. dok Cvetko u 85. minuti postavlja konačni rezultat utakmice.

Novi Marof je minimalnim, ali potpuno zasluženim rezultatom pobjedio neugodnu Slobodu iz Slakovca. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Harmicar u 37. minuti utakmice.

Pušćine su pobijedile Zadrugar rezultatom od 2:1 mada gosti su ogorčeni suđenjem suca Hrastića iz Varaždina. Poveli su u 22. minuti pogotkom Vukine da bi u 65. minuti bio dosuđen diskutabilni kazneni udarac koji je izazvao veliko negodovanje igrača Zadrugara kod glavnog suca. Levanić je iz kaznenog udarca siguran da bi samo tri minute kasnije Špicer postigao pogodak te tako preokrenuo rezultat i donio pobjedu domaćinu.

Iznenađenje kola priredili su nogometaši Naprijeda koji su na svom travnjaku pobijedili te skinuli sa trona vodeći Rudar. Nakon prvog dijela u kojem su mreže mirovale domaćin je poveo pogotkom Martinca u 49. minuti da bi gosti promašili kazneni udarac u 62. minuti. U sučevoj nadoknadi potvrdu pobjede dao je P. Horvat.

Mladost Komet je pogocima Golubića i D. Bukala ostvarila u Kotoribi treću uzastopnu pobjedu.

Nedelišće je na svom travnjaku pobijedilo fenjeraša Centrometal 2:0. Oba pogotka postigao je Kosir. Prvog u 8., a drugog u 24. minuti.

Jalžabet je u Jurovcu gdje Polet igra svoje prvenstvene utakmice izgubio rezultatom od 2:0. Prvi pogodak postigao je Žganec u 25. minuti dok je drugi postigao Radiković u 71. minuti.

Rezultati 23. kola: Polet-Jalžabet 2:0, Nedelišće-Centrometal 2:0, Graniča-Mladost Komet 0:2, Plitvica-Međimurec 3:3, Zelengaj-Varteks 0:4, Novi Marof-Sloboda (S) 1:0, Pušćine-Zadrugar 2:1, Naprijed-Rudar 2:0. Poredak: Nedelišće 48, Rudar 47, Mladost Komet 43, Jalžabet 42, Međimurec 34, Sloboda (S), Varteks 33, Pušćine 32, Novi Marof 31, Zadrugar 30, Plitvica 29, Polet SMNM 27, Graničar 25, Zelengaj 23, Naprijed 22, Centrometal 19

Parovi 24. kola: Mladost Komet-Nedelišće, Centrometal-Naprijed, Rudar-Pušćine, Sloboda (S)-Zelengaj, Zadrugar-Novi Marof, Varteks-Plitvica, Međimurec-Polet SMM, Jalžabet-Graničar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije