1. ŽNL: Nedeljanec i dalje ne zna za poraz, ‘mrtva utrka’ Poleta i Bednje

Zanimljivi dvoboji odigrali su se ovog vikenda u 19. kolu 1. ŽNL, a među njima, bili su i derbi začelja i derbi vodećih momčadi.

Posljednjeplasirano Čevo igralo je s Rudarom 47, koji se nalazi samo jedno mjesto više na ljestvici. Pobjedu je odnijela momčad Čeva, koja je kod kuće porazila goste iz Ladanja s 4:3.

U ostalim subotnjim utakmicama, Drava je s 2:0 bila bolja kod kuće od Sloge, dok je favorizirana Bednja u gostima savladala Dubravku s 4:3.

I dok se derbi začelja odigravao u subotu u Podevčevu, onaj pravi derbi, između vodećeg Nedeljanca i trećeplasiranog Poleta, igrao se u nedjelju. Završilo je miroljubivih 2:2, što zasigurno ne ide na ruku gostima iz Cestice, jer su sad izjednačeni na tablici s Bednjom, a da su danas pobijedili, imali bi dva boda više i olakšali si nastavak natjecanja. S druge strane, Nedeljanec nije čuo za poraz već 22 kola.

U preostalim utakmicama 19. kola, Mladost iz Šemovca kod kuće je poražena od Plitvice s 1:2, Orač i Ivančica odigrali su bez pobjednika 2:2, dok je Mladost iz Margečana bila bolja od Obreša s 3:2.

Iduće, 20. kolo, na rasporedu je 30. travnja i na Praznik rada, 1. svibnja, a sve utakmice počinju u 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije