Dabrovi preko Zameta rutinski došli do četvrtfinala kupa

Dabrovi su u osmini finala hrvatskog rukometnog kupa bez većih problema slavili protiv riječkog Zameta, inače drugoplasirane momčadi Premijer lige, rezultatom 32:28.

Odlično su u utakmicu krenuli igrači Vladimira Vujovića, željevši dokazati Zametu kako im s pravom gleda u leđa u ligaškom dijelu natjecanja, a već do polovice prvog dijela utakmice bilo je jasno kako Zamet gotovo da i nema šanse u tom dvoboju. Na odmor su Varaždinci otišli s prednošću od šest golova pri rezultatu 15:9.

Obzirom da su Dabrovi u odličnoj formi i iza sebe imaju deset pobjeđenih utakmica u nizu, svoj niz nisu htjeli zaustaviti ni protiv Riječana, pa su tako u drugom dijelu utakmice nastavili s odličnom igrom iz prvog dijela. Na trenutke je u drugom poluvremenu bilo i osam pogodaka prednosti za raspoložene Dabrove, za koje Zamet jednostavno nije imao rješenje, pogotovo uzevši u obzir da je odličan Špikić na golu još jednom pokazao svoje znanje i sa sakupljenih 13 obrana dodatno im zagorčao život.

Iako je cijela momčad Varaždina odigrala odličnu utakmicu, najviše se ipak istaknuo Ivan Horvat sa sedam pogodaka u mreži gostiju iz Rijeke, dok su kod Zameta Lončarić i Kovačević zabili po pet pogodaka.

Svog protivnika u četvrtfinalu će Varaždinci saznati nakon ždrijeba, a postoji šansa da bi se mogli susresti s još jednom momčadi iz našeg kraja – momčadi Vidovca, koji je jučer na svom parketu ostvario vrijednu pobjedu protiv prvoligaša Buzeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije