VIDEO: Leon Benko strijelac prvog pogotka za Sarajevo u pobjedi protiv Travnika

Nogometaši aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine – Sarajevo, slavili su kod kuće protiv Travnika 4:0, a prvi pogodak na utakmici djelo je Leona Benka.

Benko je prvu priliku na utakmici imao u početnim minutama, kad je pokušao petom prevariti Nurkovića na golu Travnika, ali je njegova namjera pročitana i Nurković uspijeva uloviti loptu.

Sarajevo je stiglo do prvog vodstva u 24. minuti utakmice, kaj je Rustemović ubacio iz kornera, a Velkoski prihvatio loptu i pronašao Benka, kojem nije bio problem pospremiti loptu u mrežu s neposredne udaljenosti od gola. Ovo mu je bio 11. prvenstveni gol, a tome je dodao i tri asistencije.

Leon je imao odlično prvo poluvrijeme, u nekoliko navrata prijetio je Travničanima, a jednom je pogodio i okvir gola.

Već u sljedećem napadu Duljević je povisio na 2:0 odličnim udarcem s gotovo ruba terena, a do kraja susreta na 4:0 povisili su Kovačević i Osmanović.

Ovo je bila posljednja utakmica ovog dijela sezone koju je Sarajevo igralo kod kuće, a svojim su navijačima podarili veliku pobjedu. U sljedećem, posljednjem kolu u jesenjskom dijelu sezone, FK Sarajevo gostuje kod Širokog brijega, koji ima samo bod manje od njih na tablici i trenutno je četvrti. Sarajevo za vodećom Slobodom ‘kaska’ tri boda.

Pogledajte i video izvještaj s utakmice protiv Travnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije