Odlični Dabrovi slavili u napetoj utakmici protiv Dubrave

U varaždinskoj je Areni jučer odigrana jedina preostala utakmica 12. kola Premijer lige. Susreli su se GRK Varaždin 1930 i Dubrava, a pobjeda je pripala Dabrovima s rezultatom 30:28.

Prve dvije minute utakmice protekle su bez golova, da bi prvi poveo Varaždin golom Huđa. Nakon toga, igralo se gol za golom, a prvu prednost ostvarili su gosti pri rezultatu 4:2 u šestoj minuti utakmice.

Do isteka 10. minute, domaćini su preokrenuli rezultat u svoju korist, ali se Dubrava nije predavala, sve dok Dabrovi nisu do 18. minute poveli s tri pogotka prednosti. Prednost su zadržali do kraja prvog dijela utakmice, koji je završio 18:16 za Dabrove. Prvo poluvrijeme je tako obilježio velik broj pogodaka u mrežama vratara, što dovoljno govori o tempu kojim se igralo prvo poluvrijeme.

U nastavku utakmice, Dabrovi su još jednom pokazali da se mogu nositi s protivnicima te su tako do 39. minute stvorili prednost od pet pogodaka. U posljednjih deset minuta utakmice, stvorila se napetost jer su gosti iz Dubrave uspjeli dostići prednost Dabrova, da bi Butorac u 54. minuti poravnao rezultat na 27:27, a nakon njega Volar pogađa za 27:28, čime dovodi u pitanje pobjedu Dabrova.

Međutim, do kraja utakmice, konce igre su držali Dabrovi, koji su zahvaljujući pogocima Šipića, Vučka i Vidačeka preokrenuli rezultat u svoju korist te završili utakmicu još jednom pobjedom pri rezultatu 30:28. U tome im je pomogao jučer odličan Špikić na golu, koji je kroz utakmicu sakupio fantastičnu 21 obranu.

GRK Varaždin 1930 se tako nakon 12 odigranih kola nalazi na drugom mjestu tablice sa bodom manje od Dubrave, a u sljedećem kolu odlaze u goste Riboli Kaštela. Utakmica je na rasporedu 21. studenoga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije