Varteks od sljedeće sezone u Međužupanijskoj ligi Čakovec-Varaždin

NK Varteks će se od nadolazeće sezone natjecati u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec-Varaždin, odluka je to Županijskog nogometnog saveza Varaždin.

Kako bi Varteks ispunio sve potrebne uvjete za nastupe u MŽNL Čk-Vž, potrebno je riješiti tehničke detalje, među kojima su i pomicanje ograda iza golova i one uz teren, saniranje terena za igru (najmanje 90 posto igrališta mora biti prekriveno travom), uređenje parkinga i prilaza za službene osobe i gledatelje, urediti sanitarne prostore za službene osobe u objektu i za gledatelje van objekta, kućice za pričuvne igrače, svlačionice sa minimalno 20 mjesta te Internet vezu za pisanje zapisnika, a ujedno i osobu zaduženu za vođenje zapisnika.

Rok za ispuniti sve kriterije je do 31. srpnja, nakon čega će Komisija pregledati sve navedeno i utvrditi ispravnost minimalnih uvjeta propisanih za dobivanje dozvole, stoji u dopisu koji je NK Varteks objavio na svojoj službenoj Facebook stranici.

Valja nadodati kako je ovih dana trener Zoran Kastel produžio ugovor s Varteksom i zakazao početak priprema za nadolazeću sezonu. Pripreme počinju na njihovom terenu u Jalkovcu u petak, 17. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije