Završena MŽNL, osvajač titule Nedelišće poznat i prije kraja

Odigrano je i posljednje kolo Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin,a do promjena na vrhu tablice nije došlo te je tako i službeno Nedelišće prvak lige ispred drugoplasiranog Rudara i trećeplasirane Mladosti Komet.

Odlične vijesti stižu nam iz Slakovca gdje su nogometaši Zelengaja u izuzetno važnoj utakmici u borbi za opstanak ostvarili tešku, ali potpuno zasluženu pobjedu.

Soldatek već u 20. minuti iz kaznenog udarca dovodi goste u vodstvo od 0:1, da bi Vađunec u 37. minuti poravnao rezultat na 1:1. Ponovno domaći vratar skrivljuje jedanaesterac, a u novo vodstvo ga pretvara Soldatek u 54. minuti. Igrala se je 62. minuta kada je Mlakar postigao pogodak i Zelengaj odveo na 1:3, da bi Vađunec u posljednjoj minuti utakmice tek uspio ublažiti poraz.

Zadrugar se od uspješno odigrane sezone od svojih simpatizera oprostio s pobjedom protiv Jalžabeta. Gosti su poveli u 40. minuti pogotkom Hanca, da bi u poslijednoj minuti prvog dijela Katalenić poravnao rezultat na 1:1. Pobjedonosni pogodak domaćin je postigao u sudačkoj nadoknadi preko Vukine.

Plitvica je u Gojancu ostvarila visoku i očekivanu pobjedu protiv imenjaka iz Selnika. Domaćin je poveo pogotkom Buhina od 33. minute, da bi gosti se vratili u utakmicu pogotkom Međimoreca. Črnila u 43. te J. Horvat u 46. odvode domaćina u vodstvo od 3:1, da bi izuzetno raspoloženi Buhin postigao tri pogotka za visoku pobjedu od 6:1.

Novi Marof je u poslijednjoj utakmici kola pobijedio kvalitetni Rudar rezultatom od 2:1.
Gosti su poveli pogotkom Vurušića u 7. minuti, da bi domaćin poravnao preko Harmicara u 23. minuti iz kaznenog udarca. Halilović u 29. minuti postiže pogodak vrijedan pobijede.

Ivančica je na oproštaju od lige u Prelogu poražena rezultatom od 5:1. Povela je u 19. minuti pogotkom Botkovića, da bi domaćin preko u dva navrata Golubića, pa nadalje Gorupića i Cabana ostvario pobjedu od 5:1.

U ostalim utakmicama kola postignuti su sljedeći rezultati; Naprijed-Centrometal 4:1, Pušćine-Sloga 3:6, Graničar-Nedelišće 6:3.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije