PRIZNANJE Domagoj Drožđek najbolji igrač 2. HNL, Dario Jertec odmah iza njega

Treneri klubova koji su ove sezone nastupali u 2. HNL odlučili su u izboru SportNewsa kako je najbolji igrač lige, ujedno i najbolji strijelac, Domagoj Drožđek. Ovaj mladi igrač Varaždina sa 16 je pogodaka odnio titulu najboljeg strijelca, dok je s dva boda više od suigrača Jerteca odnio i titulu najboljeg igrača lige.

Svaki je trener na raspolaganju imao 5 mjesta za glasovanje – igraču kojeg su smatrali kao petog najboljeg dali su 2 boda, dok su svakom višeplasiranom dali po dva boda više, tako da je prvi dobio 10 bodova. Drožđek se na prvom mjestu našao 2 puta (Hrvatski dragovoljacPamić i DugopoljeBojko, dok se Jertec na prvom mjestu našao čak 5 puta (VaraždinKovačević, TokićSolin, PerkovićŠibenik, OreščaninHajduk II, Ganjto Lučko).

No, zbog izbivanja s većine ostalih trenerskih listića, Jertec se našao na drugom mjestu, a Domagoj je ugrabio drugu ovogodišnju pojedinačnu titulu.

Idealna jedanaestorica prvenstva s obzirom na glasovanje je:

Horkaš (Dinamo II) – Mčedlišvili (Gorica), Pantalon (Kustošija), Gabriel (Dinamo II), D. Bradarić (Hajduk II) – Marina (Gorica), Atiemwen (Gorica), Jertec (Varaždin) – Cekici (Dinamo II), Drožđek (Varaždin), Lovrić (Kustošija).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije