Vijesti / Sport

4. NL ČK-VŽ

MEĐUŽUPANIJSKI NOGOMET Vodeća Bednja putuje na gostovanje, Ivančici dolazi Sloga

MEĐUŽUPANIJSKI NOGOMET Vodeća Bednja putuje na gostovanje, Ivančici dolazi Sloga
MŽNL

Nogometna uzbuđenja vraćaju se na travnjake diljem županije...

Nakon 111 dana mirovanja, u subotu lopta ponovno kreće s centra te započinje drugi dio prvenstva 4. Nogometne lige Čakovec-Varaždin. Vodeća Bednja u svoje redove dovela je Strahonju, Mariča i Šinceka dok su otišli Režić i Brezovec. Trener je i dalje odlični Saša Paska ambicije kluba su zadržati vodeću poziciju do kraja prvenstva dok se mnogo radi na poboljšavanju uvjeta na samom igralištu svlačionicama.

Ivančicu iz Ivanca vodi trener Ivica Jagetić dok su pristupili klubu Zagoršćak i Lukavečki. Dinamo iz Palovca zadržao je kompletni igrački kadar iz jeseni, trener je i dalje Josip Šegović dok su pristupili Pintar i Đuranić.

Nedeljanec je u svoje redove doveo vratara Jovana dok su svi ostali igrači iz jesenskog dijela prvenstva ostali na okupu i na raspolaganju su treneru Damiru Maretiću. Klub je boravio na petodnevnim pripremama u Međugorju dok se je puno napravilo na klupskim prostorijama gdje je uloženo oko 250 tisuća kuna. Ambicije kluba su biti među prve tri ekipe prvenstva.

Međimurec je u svoje redovove doveo igrače; Saša Hojski (iz SVH Waldbach Steirischer FV – NS Austrije), Ryota Hikosaka (iz Hannan University SC – NS Japana) i Shimitzu Tatsuhide (iz Footwork Club – NS Japana). Jovan Mugoša (iz FK Bokelj Kotor – NS Crne Gore) i Alija Šendelj (iz FK Polimlje - NS Srbije), Kristijan Novak (iz NK Dinamo Palovec), Silvio Malkoč (iz NK Vrbovec). Trener je Antun Jukić dok su ambicije kluba biti u samome vrhu.

Mladost iz Svete Marije je u svoje redove dovela Dodleka i Šoštarića iz Nedelišća treniralo se je marljivo pod vodstvom Tihomira Nestića dok su ambicije kluba biti pri vrhu prvenstvene ljestvice. Nedelišće u nastavak ulazi sa bitno izmijenjenim sastavom u odnosu na jesen. Trener je Danijel Jagec dok su pristupili Saša Treska (iz NK Jedinstvo Novo Selo na Dravi) i Josip Lepen (iz TSV Pollau – NS Austrije). Prema riječima predsjednika kluba Ivice Mihalica ambicije kluba su biti u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.

Jalžabet su u zimskoj stanci napustili Cvilko, Bobek i Hanc dok su nova imena u svlačionici Pomper, Malnar, Degač, Malarić. Trener je Rade Herceg. Klub očekuje da prvenstvo završi u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. Dubravka-Zagorac nije nitko napustio niti je tko pristupio trener je Dejan Car a očekuju dobar plasman na kraju prvenstva.

Mladost Komet iz Preloga u nastavak prvenstva kreće pod vodstvom Damira Pigaca, u klub su pristupili japanci Hito i Yumba dok se u klub nakon oporavka vrača Mislav Sraka odlični igrač. Također ekipi su priključena četiri perspektivna mlada igrača koji će dobiti svoju priliku.

Omladinac iz Novog sela Rok je doveo u svoje redove Shota Kawase (iz Albatroz SC – NS Latvije) i Ryu Mori (iz Newell“s Old Boys – NS Argentine). Dario Ivanuša (iz FC Minihof-Liebau – NS Austrije), Cimerman i Novak iz Međimurja. Trener je Danijel Štefelj dok su ambicije sredina tablice.

Sloga iz Čakovca je dovela u svoje redove Caio Vinicius Santana de Freitas. Dino Zgrebec, Borna Vidović, Teodor Novak i Benjamin Kraljić. Lukas Obadić (iz NK Polet Pribislavec) i Adrian Herman (iz NK BSK Belica). Leon Šoltić (iz NK Međimurje Čakovec) i David Debelec (iz NK Varaždin). Cruz de Souza Fabricio (iz ASK Korkisch Roternturm – NS Austrije) i Franjo Ladić (SC Elektro Graf Hatlerdorf – NS Austrije). Pretposljednji Dinamo iz Domašinca su pojačali Dino Bočkaj (iz NK Graničar Novakovec) i Lovro Novak (iz NK Slaven Belupo), Jurica Valentić (iz ASV Sankt Martin/Raab – NS Austrije), Mladen Filipović (iz NK Graničar Đurđevac). Trener je i dalje Nikola Goričanec dok je cilj što prije se podići u gornji dio prvenstvene ljestvice.

Posljednje plasirani Zelengaj nedavno je imenovao novu upravu kluba na čijem je čelu Boris Ismajlovski. Novi-stari trener je Zoran Ivančić u klub su pristupila dva brazilca i jedan također iz Brazila ali sa talijanskom putovnicom. Ozljedu je sanirao odlični vratar Bešenić dok će se pokušati napraviti čudo i izboriti opstanak u ligi.

Parovi 14. kola - Subota: Ivančica-Sloga, Omladinac-Jalžabet. Nedjelja: Mladost/SM-Dinamo/P, Zelengaj-Mladost Komet, Dinamo(D-Nedelišće, Nedeljanec-Međimurec, Dubravka Zagorac-Bednja.

Poredak: Bednja 33, Ivančica, Dinamo/P 27, Nedeljanec 24, Međimurec 22, Mladost/SM 21, Nedelišće 17, Jalžabet 15, Dubravka-Zagorac 14, Mladost Komet, Omladinac 13, Sloga 12, Dinamo/D 11, Zelengaj 3.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!