Vijesti / Sport

na skate parku

Varaždin će i ove godine biti domaćin 'Challenge Toura', nastupit će i Marin Ranteš

Varaždin će i ove godine biti domaćin 'Challenge Toura', nastupit će i Marin Ranteš
Denis Vlašić

Najbolji hrvatski BMX vozač i svjetski prvak, Varaždinac Marin Ranteš, tako će imati priliku skupiti bodove koji su mu potrebni za plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici primio Juricu Baraća iz udruge Pannonian koja već dvadeset godina za redom organizira vodeći regionalni festival ekstremnog sporta i urbane kulture pod nazivom 'Pannonian Challenge' u Osijeku.

Udruga Pannonian kroz svoj festival 'Challenge Tour', koji je prošle godine po prvi puta održan i u Varaždinu na novom skate parku, promovira ekstremni sport, nove olimpijske discipline BMX, skate i role, urbanu kulturu i volontiranje.

Na zadovoljstvo svih ljubitelja ovog sporta, Varaždin će i ove godine biti domaćin 'Challenge Toura' koji će se održati 2. i 3. svibnja na još višoj razini i s još više sportaša, a varaždinski skate park, drugi najveći u Hrvatskoj, ponovno će okupiti najbolje regionalne sportaše i rekreativce.

Najbolji hrvatski BMX vozač i svjetski prvak, Varaždinac Marin Ranteš, tako će imati priliku skupiti bodove koji su mu potrebni za plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Pokrovitelj događanja je Grad Varaždin.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!