Vijesti / Sport

SPORTSKE IKONE

ANKETA Zoran Jeftić u 'borbi' za titulu naj-rukometne ikone, glasovanje do 17 sati!

ANKETA Zoran Jeftić u 'borbi' za titulu naj-rukometne ikone, glasovanje do 17 sati!
S. Sović / Foto agencija Sjever

Zoran Jeftić našao se u finalu Facebook ankete stranice Rukometne ikone, a protivnik u finalu mu je metkovski vratar Goran Čarapina.

I dok je trenutno sport na 'corona pauzi' spotski komentatori, novinari, zaljubljenici bave se raznim drugim sportskim temama – povijesnim utakmicama, godišnjicama, 'retro-temama'.

Jedna od tema jesu i izbori najsportaša u raznim anketama. A u jednoj takvoj našao se i varaždinski rukometaš Zoran Jeftić, gdje je stigao do finala, u izboru rukometne naj-ikone.

Facebook stranica Rukometne ikone organizirala je glasovanje preko Facebooka, a krenulo se od šesnaestine finala, po principu tko skupi više glasova u 24 sata.

U nedjelju navečer započelo je i finale, u kojoj u Facebook anketi Zoran na drugoj strani ima metkovsku rukometnu legendu, vratara Gorana Čarapinu. Situacija će biti vrlo tijesna, vjeorjatno do samog kraja, a svi koji žele glasovati, mogu to do ponedjeljka u 17 sati.

Glasuje se po principu 'klika na sliku', a možete to učiniti putem sljedećeg linka. Zoran je do finala izbacio prvo suigrača Jagačića, potom Černeku, Mataiju, a u polufinalu bivšeg igrača Nexea Roberta Markotića.

Od igrača iz našeg kraja sudjelovali su još spomenuti Dalibor Jagačić, potom Vladimir Malner, Siniša Radujković Tomislav Balent, a najdalje je dogurao Malner, do četvrtfinala. Spomenimo da su u izboru bile i rukometašice, a Miranda Tatari je stigla do četvrtfinala.

Vezana vijest:

Zoran Jeftic - kup MRK Vidovec - GRK Varazdin 1930 JEDNA POSEBNA KARIJERA 20 GODINA OD PRVE SENIORSKE UTAKMICE Zoran Jeftić: 'Dok god se dobro osjećam igrat ću, sport je samo igra'

Zoran Jeftić, koji je u karijeri oblačio dres Varteksa, Varaždina 1930, Vidovca, Perutnine, Medvešćaka, Cuence, a aktivan je i trenutno, gdje igra za MRK Čakovec. Karijera mu se 'protegla' na 20 godina, a lani je proslavio 20 godina od prve ligaške utakmice. 

najveći uspjeh karijere dugačke karijere ostvario je 2005. godine, kada se okitio reprezentativnim srebrom u Tunisu.

Tako je, uz Blaženka Lackovića, postao jedini igrač iz varaždinske rukometne škole s medaljom s velikih natjecanja.

Uglavnom, naš Varaždinac Zoran Jeftić, s bogatom igračkom karijerom i velikom karizmom, 'lovi' i novi veliki trofej, makar on bio i virtualni. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!