Vijesti / Sport

program

Otvorenje najmodernijeg vanjskog košarkaškog igrališta 30. svibnja u Varaždinu

Otvorenje najmodernijeg vanjskog košarkaškog igrališta 30. svibnja u Varaždinu
Facebook

Igralište je namijenjeno za sve aktivne i rekreativne košarkaše.

U subotu, 30. svibnja, održat će se svečano otvorenje vanjskog košarkaškog igrališta u ulici Gustava Krkleca u Varaždin (mjesto starog poligona).

U projektu Grada Varaždina, Zajednice športskih udruga Grada Varaždina i Košarkaškog saveza Varaždinske županije izgrađeno je najmodernije vanjsko košarkaško igralište. Igralište je namijenjeno za sve aktivne i rekreativne košarkaše. Obzirom da će igralište imati i rasvjetu, korištenje igrališta bit će moguće 24 sata dnevno.

Svečano otvorenje bit će 30. svibnja u 20 sati, a prisustvovat će mu gradonačelnik grada Varaždina Ivan Čehok , predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Varaždina Alen Runac te predstavnici KSVŽ Nino Gregorina, Darko Brezovec i Dražen Štrok.

Program počinje u petak, 29. svibnja, kvalifikacijskim turnirom VARAŽDIN STREETBALL 3x3.

U subotu, 30. svibnja, ujutro program se nastavlja sa mladim nadama Varaždinske košarke, uz prigodni program i nastavak turnira VARAŽDIN Streetball 3x3 2020.

Točnu satnicu programa i prijave za Varaždin Streetball 3x3 objavit će ovdje i na Facebook stranici KSVŽ do ponedjeljka, 24. svibnja.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!