Vijesti / Sport

Trener Karlo Grgec

NAKON 29 GOLOVA Klub iz okolice Ludbrega: 'Toplaku i Varaždinu ništa ne zamjeramo, bilo je to lijepo iskustvo'

NAKON 29 GOLOVA Klub iz okolice Ludbrega: 'Toplaku i Varaždinu ništa ne zamjeramo, bilo je to lijepo iskustvo'
ŠNK Karlovec Facebook

'15 od 17 igrača na susret je došlo direktno s posla' - NK Karlovec dobio je 29 golova u utakmici županijskog Kupa protekli tjedan, a trener Karlo Grgec povukao je pouke iz te utakmice.

Protekli tjedan igrači Varaždina igrali su osminu finala sa županijskim trećeligašem skupine Ludbreg NK Karlovcem.

Momci iz Ludbreškog Karlovca vratili su se u okolicu Ludbrega s 29 golova u svojoj mreži, a za Sportske novosti rekli su kako im je u prvom planu bilo lijepo iskustvo nadmetanja protiv kluba iz Prve lige.

Trener momčadi NK Karlovec Karlo Grgec rekao je da su znali u što se upuštaju.

- Cilj nam je bio stići do 3. kola jer smo igrali na kartu da NK Varaždin možda odluči zamijeniti domaćinstvo pa da prodajom ulaznica pokrijemo dio budžeta. Do dogovora nije došlo zbog trenutačne situacije s koronavirusom. Otputovali smo u Varaždin odigrati fer i korektnu utakmicu. Bez obzira na rezultat, naš cilj bio je istrčati na teren i doživjeti borbu s prvoligašem. To je prava rijetkost za klub iz sedmog ili osmog ranga natjecanja – kazao je Grgec za Sportske.

Naglašava da su dečki bili fer i korektni, da je njih čak 15 na utakmicu došlo direktno s posla, imaju dva školarca, a on sam je student.

Varaždinu nema ništa za zamjeriti, dodaje Grgec, jer se radi o profesionalcima i dobro je da su njegovi dečki mogli vidjeti kakav je prvorazredni nogomet.

Grgec je organizirao i lagani trening uz grah u petak. Ipak, njihov rang je amaterski, atmosfera među igračima je dobra i njima je najvažnije druženje.

Treniraju dva puta tjedno, a domaćinstvo protiv Varaždina nisu mogli dobiti iako su priželjkivali prihode od ulaznica, kada bi se igralo u Ludbreškom Karlovcu.

Ipak, Samir Toplak obećao im je da će doći na jednu prijateljsku utakmicu. Trener Grgec još jednom je naglasio da mu je žao kritika s kojima se Toplak susreće jer nikakve zamjerke na momčad Varaždina i Toplaka nema, pišu Sportske novosti.

Karlovec inače broji između 500 i 550 stanovnika, a u općini Sveti Đurđ je sveukupno oko 3500 stanovnika.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!