Vijesti / Sport

BRILJIRALI!

Članovi SPK Valcer postigli odlične rezultate na natjecanju u Samoboru

Članovi SPK Valcer postigli odlične rezultate na natjecanju u Samoboru
SPK Valcer

Sportski plesni klub Valcer na prvenstvu je predstavljalo pet sportskih plesnih parova i pet solo plesačica.

U subotu, 26. rujna, održano je prvenstvo Republike Hrvatske u latinoameričkim plesovima u Samoboru u organizaciji Sportskog plesnog kluba Samobor i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Sportski plesni klub Valcer na prvenstvu je predstavljalo pet sportskih plesnih parova i pet solo plesačica. U pojedinačnim kategorijama natjecale su se Elena Sekovanić, Leona Mičuda, Vida Jurak, Lana Režek i Stefani Hrman.

Elena Sekovanić u kategoriji mlađih osnovaca, osvojila je brončanu medalju. Naslov državne prvakinje ponovno nosi Leona Mičuda u starosnoj kategoriji osnovci, dok je Vida Jurak u kategoriji mlađe mladeži osvojila srebrnu medalju, a Lana Režek u istoj kategoriji odlično šesto mjesto u konkurenciji od 33 plesačice. 

Naslov državne prvakinje u dvije kategorije i to u kategoriji starija mladež i U21 ponosno nosi Stefani Hrman.

Rezultati sportskih plesnih parova bili su sljedeći:

U starosnoj kategoriji osnovaca Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević ušli su u finale prvenstva te osvojili šesto mjesto.

U kategoriji mlađe mladeži međusobno su se natjecali čak tri sportska plesna para Spk Valcer. U finale su se plasirali David Hudoletnjak i Vida Jurak i osvojili peto mjesto, a Eugen Sekovanić i Kiara Črnila osvojili su šesto mjesto. Njihovi klupski kolege Andrej Detelj i Elena Weiser, u istoj kategoriji, zauzeli su osmo mjesto.

U iznimnoj jakog kategoriji starije mladeži, Teo Patačko i Stefani Hrman zauzeli su odlično četvrto mjesto.

- Još jednom čestitamo svim plesačima i plesačicama SPK Valcer na iznimnim postignućima, a čestitke idu i trenerici Emini Vidačić koja svojim profesionalnim radom priprema i dovodi plesače do ovih zapaženih rezultata. Ovim prvenstvom SPK Valcer se popeo među najbolje klubove u Republici Hrvatskoj - stoji u priopćenju.

Plesače Sportskog plesnog kluba Valcer uskoro očekuje tradicionalni turnir Trofej grada Varaždina 2020, u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer i Plesnog kluba Takt iz Varaždina.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!