Vijesti / Sport

IDE NABOLJE

IZ KANADE Varaždinski prvoligaš dobio generalnog sponzora: Upchain će godišnje davati više od milijun kuna

IZ KANADE Varaždinski prvoligaš dobio generalnog sponzora: Upchain će godišnje davati više od milijun kuna
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NK Varaždin je na Gradskom stadionu predstavio novog generalnog sponzora kluba. No, Upchain nije nikakva nepoznanica jer su uz Varaždin još od druge lige pa sve do danas - samo su sad otišli korak dalje.

Nakon predstavljanja novog sportskog i tehničkog direktora, varaždinski je prvoligaš predstavio i novog generalnog sponzora. Riječ je o kanadskoj tvrtki Upchain koja je uz varaždinskog prvoligaša već par godina, ali sad su to odveli na višu razinu.

- Dok smo bili u 2. HNL nam je Upchain puno pomogao, a kako smo mi napredovali na terenu, tako je napredovala i naša suradnja - rekao je predsjednik NK Varaždina, Stjepan Cvek.

No, Upchain i Varaždin ne veže samo ljubav prema nogometu. John Laslavic je predsjednik tvrtke, a njegova je majka rodom iz Varaždina te je on navijač hrvatske reprezentacije, ali i ljubitelj hrvatskog nogometa. 

- Upchain je firma koja radi platformu za kolaboracije i komunikacije različitih tvrtki koje možda koriste iste dobavljače i omogućuje jednostavnu i brzu komunikaciju između njih. U Hrvatskoj imamo četiri ureda - u Zagrebu, Koprivnici, Rijeci i Varaždinu, a planiramo se širiti za još pedeset ljudi unutar šest mjeseci pa nam i ovo sponzorstvo pomaže u tome. Mnogi su prepoznali naše ime s dresova NK Varaždina te nam je drago da možemo još jače poduprijeti klub - rekao je potpredsjednik Upchaina, Luka Šmic.

Godišnje će klub od Upchaina dobiti više od milijun kuna, a njihov će logo ponovno biti na dresu varaždinskog prvoligaša.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!