Vijesti / Sport

PRVA EPIZODA 26. LISTOPADA

PODCAST Siniša Kovačić kreće u nove izazove: 'Cilj mi je predstaviti javnosti sportaše iz našeg kraja'

PODCAST Siniša Kovačić kreće u nove izazove: 'Cilj mi je predstaviti javnosti sportaše iz našeg kraja'
Facebook/Siniša Kovačić

Proslavljeni varaždinski borac i trener Siniša Kovačić (43) kreće u nove izazove. Nakon što je više puta osvajao naslove prvaka u kickboxingu, muay thaiju, savate boksu i boksu te dignuo 'na noge' mnoge prvake, sad kreće i u podcasterske vode.

Čovjek u životu uvijek treba gledati prema naprijed i prema tome kako može napredovati, možda i probati na različitim područjima. Tako sam se i ja odlučio na ovaj podcast jer smatram da imamo mnogo sportaša iz varaždinskog i međimurskog kraja, odnosno iz cijele sjeverne Hrvatske o kojima se možda i nije dovoljno čulo, započeo je tako razgovor Siniša Kovačić, bivši borac, a danas trener koji kreće u podcasterske bode.

Siniša je još prije osam godina osvajao titule, a nakon toga krenuo je i u trenerske vode. Otvorio je danas poznati Fight Club Kovačić koji djeluje u Sračincu i Varaždinu, a od male zajednice stigao je do kluba u kojem danas treniraju sve generacije - od vrtićke dobi pa sve do umirovljenika. 

A sad se odlučio i na novi korak. Podcast pod nazivom 'Razgovori u ringu' krenut će s emitiranjem u ponedjeljak, 26. listopada u 18 sati. Sve će se održavati u dvorani na Dravi, u prostorijama Fight Cluba Kovačić.

- Sve je krenulo po uzoru na zagrebački Podcast Inkubator. No, oni se baziraju i na nekim drugim temama te rade s danas puno većim imenima te mnogi sportaši iz ovog našeg kraja, bar zasad, ne mogu dobiti priliku na tako velikoj sceni. Zato sam se odlučio na ovaj potez kako bi i oni koji su im možda prošli 'ispod radara', ali i mnogi sportaši koji to zaslužuju bili predstavljeni javnosti. Također, cijeli sam život u sportu pa ću se bazirati na sportskim gostima i temama - govori nam Siniša pa nastavlja:

- Imam već poduži spisak imena koje bi želio ugostiti, a za prvu epizodu je sve spremno. Kauč, ring i dvorana čekaju, a iza kamere će mi pomoći Ivica Jeremić te će sve biti emitirano uživo na YouTube kanalu te na Facebooku. No, gosta ćemo otkriti kroz koji dan - zaključio je Kovačić.

Siniša je tako krenuo i u još jedan životni izazov, a može biti samo poticaj mladima da krenu razvijati svoja znanja na različitim područjima.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!