Vijesti / Sport

Novo lice NK Podravine za proljeće

AMBICIOZNI PLANOVI Podravina želi u finale kupa i 'gornji dom' 3. HNL

AMBICIOZNI PLANOVI Podravina želi u finale kupa i 'gornji dom' 3. HNL
NK Podravina

S novom upravom, stručnim stožerom i čak sedam novih igrača ludbreška Podravina kreće u nastavak prvenstva.

Na stadionu Podravina u Ludbregu održana je u ponedjeljak press konferencija na kojoj su predstavljeni ambiciozni planovi kluba, i novog rukovodstva kluba.

Podravina u nastavak prvenstva u 3. HNL Sjever ulazi ojačana, za čak sedam igrača, a planove je predstavio novi predsjednik kluba, Dražen Crnković.

- Svi u klubu radimo da podignemo klub na viši nivo, a poboljšamo razultate i pokušamo izboriti play off. Imamo i polufinale Županijskog kupa, u koji smo se plasirali nakon sedam godina – rekao je predsjednik Crnković, i spomenuo posebno i školu nogometa, za koju se nada da će se i tamo stvari posložiti te da će i dalje davati igrače u prvu ekipu.

Najveće pojačanje trebao bi biti Josip Golubar, koji je stigao iz Varteksa, a u klub se vratio Igor Tkalčić. Stigli su i Dedić, Golub, Crnčec, Vuk i Šmrček. Stručni stožer vodit će još jedan povratnik, iskusni trener Velimir Špikić, a pomoćni trener bit će mu Mario Piškor.

- U klubu sam od 1995. godine, a posljednja tako kvalitetna selekcija bila je tamo još oko 2000. godine. Tada je to bila baza za naslov prvaka u 2011. godini, kada smo bili prvi u trećoj ligi, i izborili plasman u drugu ligu. Sada se okupilo 30 igrača, s priključenim juniorima, a trener Špikić je dosad davao prigodu svim igračima – rekao je Mario Piškor, pomoćni trener Podravine.

A jedan od uzdanica kluba bit će i Karlo Jadanić, kapetan ekipe i stup obrane.

- Na treninzima se odlično radi, konkurencija je velika, i trener će imati glavobolje kod slaganja momčadi. Nakon dosta godina na Podravini se složila dobra ekipa, a mislim da nas čeka dobro proljeće. Čeka nas polufinale kupa, probat ćemo ući u finale, kao i u playoff – istaknuo je Karlo Jadanić, koji je ujedno i trener u omladinskoj školi kluba.

Što se tiče nastavka prvenstva, zasad još nitko nema točne podatke kada će početi sezone, ali sve ekipe su započele s pripremama, i vjerojatno će datum početka biti negdje krajem ožujka.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!