Vijesti / Sport

hnl

Luka Ivanušec nakon osvajanja prvenstva s Dinamom: 'Gušt je osvojiti kad je ovako napeto'

Luka Ivanušec nakon osvajanja prvenstva s Dinamom: 'Gušt je osvojiti kad je ovako napeto'
Luka Stanzl/Pixsell

Sad ga još čeka derbi s Hajdukom...

Nogometaši Dinama imali su vikend za pamćenje. Na Šubićevcu su pobijedili Šibenik i osigurali 23. naslov prvaka Hrvatske.

Razlog je to za zasluženo slavlje koje su predvodili Bad Blue Boysi i ostali navijači modrog kluba, a za sve su bili zaslužni igrači koji su nakon utakmice ovako govorili:

– Sigurno je ovo najdraži naslov, meni pogotovo otkad sam ovdje u Dinamu. Nikad HNL nije bio ovako dobar, tako da gušt je osvojiti kad je ovako napeto – rekao je Luka Ivanušec pa nastavio:

– Mislim da smo malo pali ove godine, da smo imali utakmice u kojima smo mi pali i dali drugima da se dignu. Respekt prema svima, svi su doveli dobre igrače i pojačali se. S razlogom je bila kvalitetna sezona. Vidjet ćemo kakva će druga biti. Može biti opet ovakva, da mi osvojimo na kraju.

U posljednjem kolu Dinamo igra protiv Hajduka. Derbi je to koji nema velikog rezultatskog značenja. No, hoće li Hajduk napraviti špalir?

– Mislim da ga neće biti. Na njima je, ne znam. Teško je u ovakvom rivalstvu. Po meni teško, ali vidjet ćemo. Drago nam je da su navijači proslavili s nama. Bili smo im dužni ovu titulu. Zadali smo im dosta stresa ove godine tako da, koliko je naša, toliko je i njihova.

Slavlje je bilo takvo da se dijelilo svašta. Ivanušecu su ostale samo kopačke.

– Samo kopačke, da. Sad sam majicu dobio, čarape... Gaće, hvala Bogu, to je ostalo – zaključio je Luka.

Najnovije

Reci što misliš!