Vijesti / Sport

TEŽAK SUSRET

Nesuđeni 'plavi 9' u dresu Varaždina čeka Dinamo: 'Idemo pokušati uzeti bodove!'

Nesuđeni 'plavi 9' u dresu Varaždina čeka Dinamo: 'Idemo pokušati uzeti bodove!'
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Dvije najbolje momčadi hrvatske 'tjedan za tjedan' stižu u Varaždin, a domaće nogometaše opet će bodriti ispunjene tribine.

Dinamo je najteži protivnik u ligi i nivo iznad svih. Imaju vrlo širok kadar pa ćemo vidjeti tko će igrati, a drago mi je da se traži karta više za uktakmicu. Sigurno se nećemo predati, ali nam se u obrani ne smiju događati stvari kao protiv Hajduka ako protiv Dinama želimo bodove, započeo je u najavi utakmice protiv aktualnog hrvatskog prvaka trener Varaždina Mario Kovačević.

Nakon poraza protiv Hajduka (0-2) u kojem su Varaždinci ostavili jako dobar dojam, a 'back to back' igraju protiv najboljih momčadi u ligi. U napadu će domaće nogometaše predvoditi 'nesuđeni plavi 9', Fran Brodić.

- Rastemo u igri, bolji smo iz utakmice u utakmicu, a nadamo se bodovima protiv Dinama koji je realno najbolji klubu u Hrvatskoj. Puni smo optimizma jer smo vidjeli protiv Hajduka da možemo i znamo igrati. Sigurno je, idemo pokušati uzeti bodove.

Dinamo dolazi u Varaždin samo tri dana nakon teško gostovanja u Bugarskoj, a za očekivati je da će njihov trener Ante Čačić rotirati. 

- Imaju veliki kadar, a tu su igrači koji će se htjeti dokazati pa će biti teška utakmica za nas. Ali, želimo se dokazati i mi, a nema bolje prilike za to nego utakmice s Dinamom.

Dok je zapadna tribina skoro rasprodana, u prodaji su još ulaznice za istočnu tribinu. Interes je velik pa bi ponovno mogli vidjeti ispunjeni stadion.

Utakmica 4. kola HNL-a na rasporedu je u petak, 5. kolovoza, s početkom u 20 sati na stadionu Varteksa u Varaždinu.

Najnovije

Reci što misliš!