Vijesti / Sport

USUSRET ŠIBENIKU

Kovačević najavio prvu utakmicu bez kapetana: Igor će doći u svlačionicu, idemo pokazati konstantu

Kovačević najavio prvu utakmicu bez kapetana: Igor će doći u svlačionicu, idemo pokazati konstantu
Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon dvije dobre predstave protiv velikih favorita, u Varaždin stiže Šibenik.

Nakon toga što se dogodilo našem kapetanu, zadovoljni smo rezultatom u Osijeku (2:2). Kako ga nadoknaditi? Teško, bio je naš motor. Znate i sami da se ne možete samo 'prešaltati' kad vam izvade motor, započeo je u najavi utakmice protiv Šibenika trener Varaždina Mario Kovačević

Nakon dva boda protiv Dinama (1:1) i spomenutog Osijeka, u Varaždin stiže 'lakši' protivnik od prošlih. No, podsjetimo, varaždinska je momčad ostala bez kapetana Igora Postonjskog (27) koji je slomio nogu u duelu na posljednjoj utakmici. A trener Kovačević potvrdio je da je Igor već bio na treningu kao motivator suigračima te da će doći u svlačionicu prije Šibenika.

- Oni osvajaju bodove, imaju jedan više od nas. Iskusni su pa moramo biti oprezni, a moramo i popraviti neke stvari poput prekida kao što ste mogli vidjeti u Osijeku. Igrat ćemo svoju igru, neće biti lako, a siguran sam da će publika opet doći i podržati nas te da ćemo se na kraju veseliti. 

Iako je prema kladionicama na početku sezone, ali i prema mišljenju nekih stručnjaka, upravo Varaždin bio prvi kandidat za ispadanje u 2. HNL.

- Kad smo izgubili od Slavena na otvaranju sezone, svi su rekli da ćemo biti novi Dragovoljac. A u posljednje četiri utakmice izgledali smo jako dobro. Sad se priča da smo iznenađenje prvenstva, a više bih volio da se priča kako smo konstanta - zaključio je trener Varaždina.

Utakmica 6. kola Supersport HNL-a na rasporedu je u subotu, 20. kolovoza, s početkom u 18 sati i 30 minuta na stadionu Varteksa.

Najnovije

Reci što misliš!