Vijesti / Sport

u-23 reprezentacija

Tonio Teklić strijelac u pobjedi hrvatske U-23 reprezentacije nad Katarom

Tonio Teklić strijelac u pobjedi hrvatske U-23 reprezentacije nad Katarom
Igor Kralj/Pixsell (ilustracija)

Varaždinov as zabio je još jedan pogodak...

Hrvatski nogometni savez je oformio U-23 reprezentaciju prije par dana kako bi Hrvatska i Katar odigrali prijateljsku utakmicu. Mladi Vatreni su slavili protiv domaćina ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva s rezultatom 3-0, a pogotke za Hrvatsku, koja je odigrala odličnu utakmicu su postigli Tonio Teklić, Josip Mitrović i Sandro Kulenović.

Utakmica se odigrala u Wiener Neustadt, a HNS je izašao u susret budući da je Katar u zadnji trenutak ostao bez protivnika za odigravanje prijateljske utakmice. Hrvatska je upisala uvjerljiv trijumf i odigrala odličnu utakmicu pod vodstvom glavnog instruktora Petra Krpana i izbornika U-17 reprezentacije, Roberta Jarnija.

Hrvatska je igrala u sastavu: Labrović (61’ Sentić), Stanić (86’ Jelenić), Štefulj (61’ Jureškin), Medić, Nejašmić (61’ Babec), Marin, Žaper, Teklić (67’ Hanuljak), Mitrović (67’ Dolček), I. Smolčić, Ljubičić (61’ Kulenović). Prevladavaju igrači iz HNL-a pa možemo reći kako je susret odigrala HNL U-23 reprezentacija.

Katar će na Svjetskom prvenstvu u skupini A odmjeriti snage s Ekvadorom, Nizozemskom i Senegalom, dok će Hrvatska igrati protiv Maroka, Belgije i Kanade.

Najnovije

Reci što misliš!