FITNESS Studio FitLife: Morski trening za cijelo tijelo

Vježbanje vani na svježem zraku uz zvukove prirode je za mene nešto najljepše, tako sam svaki dan i na godišnjem odmoru ujutro u šest odradila trening vani uz more. Zrak koji miriši na more, spokojni zvukovi mirne još uspavane prirode i ja. Mnogi će reći na to ‘Pa da ne bi vježbao kad sam na godišnjem, trebam odmor!’, ali ja vam moram reći, u krivu ste.

Tijelo treba odmor, ali ne ležanje, već kretanje u prirodi koja vas fizički i mentalno opušta, samo joj morate dati priliku. Priliku da ju zavolite i da krenete u jednu zdravu priču iz koje nikada ne želite izaći, a i ne morate.

Nitko ne traži da radite tisuće sklekova ili čučnjeva, učinite nešto za sebe, nešto što će vam se svidjeti, možda je to trčanje, možda je to rolanje ili vožnja biciklom, a možda ćete kao i ja odraditi i trčanje i trening uz more.

Tijelo i um spojeni u jedno, odmoreni i spremni za nove radne pobjede i poraze kojih u životu mora biti, na žalost, ali zato je tu dio dana za nas. Rezerviran za zdravlje i za naše tijelo, za nešto dobro i nešto za čim naše tijelo žudi. Dajte mu to i budite pravi primjer našoj djeci koja na to nije navikla.

Čeka vas ukupno sedam vježbi koje izvodite jednu za drugom po trideset sekundi, a odmarate između deset sekundi. Napravite nekoliko rundi, od pet do sedam.

Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije