FITNESS Studio FitLife: Animal flow – oponašanje životinjskih kretnji

Program vježbanja kojeg obožavam i koji je vrijedan svake sekunde našeg dragocjenog vremena. Pokretima tijela oponašamo životinjske kretnje jer smo i mi ljudi kao i životinje nastali u prirodi te takvu vrstu treninga nazivamo funkcionalni trening, odnosno dijelovi funkcionalnog treninga.

Ove vježbe dajem na početku treninga i to odmah nakon zagrijavanja te je to dio kojeg vježbači vole. Često ga povezuju s jogom jer ima slične dijelove, no ipak se radi o potpuno drugačijem programu u kojem um i tijelo surađuju na jednom potpuno drugačijem nivou.

Posebno ga preporučujem za razbuđivanje i istezanje te ga možete odraditi ujutro nakon ustajanja što će vas probuditi i pripremiti fizički i psihički za nadolazeći dan i zadaće koje slijede. Puzanja, hodanja poput majmunčića, oponašanje škorpiona ili zmije samo su neki od pokreta koji vas čekaju u kratkom videu te se nadam da ćete ih zavoljeti kao i ja.

Želim vam ugodan trening i što bolje rezultate istog do sljedećeg tjedna kada za vas opet pripremam nešto drugačije i novo.

U prirodi smo nastali, prirodi se vraćamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije