FITNESS Studio FitLife: Trening za cijelo tijelo s bučicama

Bučice su fantastičan rekvizit kojeg morate imati kod kuće, ako ste ozbiljan rekreativac, jer njima ne radite samo ruke već možete odraditi na stotine fantastičnih vježbi za aktivaciju cijelog tijela. Investicija vrijedna svake kune će vam se isplatiti i nikada nećete požaliti što ste ih kupili.

Naravno, ako ćete vježbati s njima, ako će samo glumiti ukras koji skuplja prašinu i ništa više, oke i povremeno odraditi biceps, onda nemojte kupovati jer u tom slučaju se ne smijete ni deklarirati kao ozbiljan rekreativac. Moj je savjet da kupite one koje možete iz vježbe u vježbu prilagođavati. To su bučice koje su teške svaka od dvije do deset kilograma, a ima ih u svakom sportskom dućanu i Internet trgovinama.

Ukupno vas čeka deset vježbi koje radite u tri, pet ili sedam krugova, a ako ste željni više možete napraviti i do deset krugova.

Svaku vježbu radite 30s ili 45s ovisno o tome jeste li početnik ili napredni vježbač i odmarate 15s između svake vježbe, na kraju jednog kruga odmorite minutu i popijte vode pa nastavite dalje.

Budite uporni i marljivi jer samo takvi stižu do cilja!

Ivana Posavec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije