FRIZURE Marin Šimek i Monika Vinceković odlični na prvenstvu u Srbiji

Na Otvorenom frizerskom prvenstvu Srbije sudjelovali su brojni natjecatelji iz Srbije, BiH, Hrvatske i Crne Gore, a među njima i Marin Šimek iz Varaždinskih Toplica i Monika Vinceković iz Petrijanca.

Natjecanje je održano u juniorskoj (do 23 godine) i seniorskoj (bez dobne granice) kategoriji za ženske i muške frizure.

Marin Šimek se natjecao u juniorskoj kategoriji ‘Muška salonska frizura na lutki’, u kojoj je osvojio 1. mjesto, zatim ‘Muška salonska frizura na lutki’ seniori gdje je također osvojio 1. mjesto.

Drugo mjesto je osvojio u ‘Muškom šišanju’ seniori (živi model), a u kategoriji ‘Muški Full fashion’ seniori (živi model) osvojio je 5. mjesto. U ekipnom plasmanu seniori zauzeo je drugo mjesto.

Marin se nakon ovog natjecanja sprema za odlazak na Svjetsko prvenstvo frizera koje će se održati u rujnu u Parizu.

Monika Vinceković iz Petrijanca se natjecala u kategoriji ‘Ženska punđa na lutki’ u juniorima te ‘Muški full fashion’ seniori, a u obje je kategorije osvojila 2. mjesto.

– Zadovoljni smo našim rezultatima, tek nam je 18 godina. Osim toga, drago nam je što smo prikazali Hrvatsku i naš kraj u najboljem svjetlu – zaključili su mladi natjecatelji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije