FITNESS Studio FitLife: Medicine ball workout

Donosim vam kratki trening s medicinkom kojeg možete odraditi u udobnosti vlastitog doma.

Svakodnevne životne zadaće i stres loše utječu na našu posturu i držanje te je ona zbog modernog načina života promijenjena. Te promjene nisu najbolja stvar koja nam se može dogoditi pa je zbog toga potrebno redovito vježbati i baviti se nekom vrstom rekreacije.

Kako biste odabrali pravu stvar za sebe predlažem vam razgovor s trenerom ili osobom koja zna što i kako, moram vam napomenuti da nije svaka vježba za svaku osobu kao što nije svaki program ili vrsta rekreacije za svakoga.

Primjerice, u današnje vrijeme ima sve više trkača, no, moram reći da ima onih koji se niti pod razno ne bi smjeli baviti trčanjem ili isto tako ima osoba koje ne trče jer im se to ne sviđa, a trebale bi. Nisam osoba koja zagovara bavljenje bilo kakvom rekreacijom te ću svakom čovjeku iskreno reći što bi trebao raditi, a što nikako ne.

Svi mi bismo najprije trebali stvoriti bazu, mišiće koji drže kosti, a ne obrnuto te još istovremeno jačati centralne mišiće tijela, core. Kada stvorimo bazu, tada možemo sve što želimo jer u tom slučaju znamo da je tijelo spremno za razne fizičke napore. Mnogo je onih koji zbog ozljeda lokomotornog sustava odlaze na operacijske zahvate i sl. a sve zbog neupućenosti i zbog izlaganja vlastitog tijela u opasne zone. Nemojte biti takva osoba i štitite svoje lijepo tijelo jer to je jedino mjesto gdje vi živite.

Sretno!

Trening: work/rest 30:10s x5-7 circuits

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije