FITNESS Studio FitLife: Fat Burning II. dio

Ovoga tjedan vas čeka nastavak Fat Burning treninga od prošlog tjedna. Kako bi se potkožno masno tkivo otopilo i kako bi izgled našeg tijela bio onakav kakvom već duže vrijeme težimo, onda je potrebno ozbiljnije poraditi na tome. Sve je lako kada je odluka čvrsta pa tako i s vježbanjem i prehranom jer su to dva ključna razloga zašto se centimetri ne smanjuju.

Kod prehrane je važno da jedete kvalitetno i da jedete više puta dnevno i da počnete od jutra. Dijete i izgladnjivanja vas neće učiniti sretnima, a zdrava hrana hoće. Nemojte zaboraviti piti puno tekućine, i to onu najbolju koju imamo, a to je obična voda iz slavine, jesti povrće, meso, ribu, posni sir, jaja, orašaste plodove i sve one namirnice koje su svog prirodnog oblika.

Uz ovakvu prehranu još samo dodajte vježbanje pet do šest puta tjedno (jedan do dva nije dovoljno, budimo si iskreni) i vaše tijelo će u kratkom roku pokazati zahvalnost oku vidljivim znacima. Ništa nije teško kada je odluka dobra i čvrsta, a ono što nas mora poticati je rad na zdravlju, mislite na sebe i svoje zdravlje i volite svoje tijelo tako će vam ono i vratiti, vjerujte mi znam što govorim.

Želim vam ugodan trening i što bolje rezultate!

1. Dijagonalni penjač
2. Sklopka + ruski twist
3. Leđna ekstenzija
4. Čučanj skok
5. Hodanje dlanovima iz uspravnog položaja u položaj upora

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije