Fitness Studio FitLife: Trening za aktivaciju cijelog tijela

Bliži nam se kraj godine, postavljamo si pitanje, jesmo li održali obećanje dano samome sebi na početku godine?! Imali smo želje i ciljeve i sve što smo trebali je održati to obećanje, no, neki su ga prekardašili već na početku godine, i opet će iznova zaželjeti isto. Popis želja se ne mijenja i to već godinama!

Nemojte biti te osobe, budite ljudi s karakterom i održite obećanje koje ste dali samome sebi. Sada imate novu priliku, postanite bolje osobe, bolji vi. Pritom ne mislim samo na vježbanje, mislim na sve s popisa novogodišnjih želja, a niste ih stigli ostvariti. Vi to možete, i ja to znam!

Ovoga tjedna vam donosim četiri vježbe koje izvodite kao kružni trening, sam trening je osmišljen tako da aktivira cijelo tijelo pa se nadam da ćete vježbati. Na početku treninga nemojte zaboraviti na zagrijavanje, a na kraju istezanje. Kod zagrijavanja pripazite na to da pripremite cijelo tijelo, izvodite razna kruženja u zglobovima, fleksije i ekstenzije itd., a dok kod istezanja udaljite polazišta i hvatišta određenog mišića i držite u ugodnoj boli ili zatezanju, bez trzaja, otprilike trideset sekundi.

Tako svaku regiju tijela pojedinačno. Nikada nemojte zanemariti te dvije važne stavke treninga, one su dio svakog treninga i njih ne smijete zanemariti. Tijekom vježbanja budite ozbiljni i fokusirani na ono što radite, duboko dišite i s vremena na vrijeme popijte malo vode.

Želim vam ugodan trening do sljedećeg tjedna kada vas čeka nešto malo drugačije!

TRENING
• 4 vježbe / 30:10s / 5-7 serija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije