Hobby hižica: Ciklus novih radionica

Kreativne radionice u Hobby hižici su događanja na kojima učite različite kreativne tehnike i to za one početnike ili one iskusnije kreativce, od radionica izrade raznih dekoracija, ukrasa, dekoriranja i uporabnih predmeta, tehnike decoupage, mix media tehnike, sve popularnije Scrapbooking tehnike, do tehnika izrade nakita, radionica crtanja, slikanja i dr.

Osim radnog djela radionica u Hobby hižici, radionice su ispunjene samo pozitivnim mislima i idejama, smijehom i odličnim raspoloženjem od početka do samog kraja.

Kreativni svijete krećemo s radionicama.. Evo poslastice za scrapoljupce:

Kreativna radionica- ROMANTIČNI SCRAP- četvrtak 04.02.2015.g. od 17:00h do 18:30h

Već jedno duže vrijeme zaljubljena sam i moram Vam priznati da zaljubljenost ne popušta. Još uvijek osjećam leptiriće u trbuhu … ma ok, nek cijeli svijet zna zaljubljena sam u scrapbooking , čak mogu reći da je to, to, prava , pravcata ljubav. Ali kako? kako se ne zaljubiti u sve ove divotice i ljepotice. Pa znate već, hrpa …lijepih stvarčica na radionici, puno novih ideja i trikova, radionica za čistu uživanciju.

Vidimo se? U cijenu radionice uključen je sav materijal i podloga na kojoj radite, sa sobom ponesite samo osmjeh i pozitivu.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 70,00 kn

Za sudjelovanje na radionici prijavite se na mail: hobbyhizica@gmail.com ili tel. 042/209-863

Kreativna radionica -DECOUPAGE NA MOJ NAČIN- subota 06.02.2015.g. od 10:00h do 13:00h

Dragi moji, nikako ali nikako ne možemo izbaciti decoupage tehniku sa naših rasporeda, ali zašto i bi , pa ipak je ona tehnika od koje sve počinje, tehnika koja je alfa i omega kreative.

Na današnjoj radionici radimo decoupage na moj način, totalno moderniziranu, u skladu sa hobby trendovima. Odlične nove tehnike, medije primjenjujemo danas sa rižinim papirom, šablonama, pastama, gessom…ostalo …neka bude iznenađenje.

Materijal i podloga uključeni su u cijenu radionice, Vaše je samo da ovo subotnje jutro odlučite posvetiti sebi i kreativcu u sebi. Veselimo se druženju s Vama!

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice:120,00 kn

Za sudjelovanje na radionici prijavite se na mail: hobbyhizica@gmail.com ili tel. 042/209-863

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije