Evo zašto je dobro biti s djevojkom koja vas ne treba

To su djevojke koje vole same sebe, imaju pune rasporede i u životu im ne nedostaje ljubavi iako su same. One vas slušaju kada govorite, jave se kada ih zovete, ne igraju igrice jer znaju da to nema smisla. One vas ne trebaju da ih upotpunite nego žele ravnopravnog partnera.

Neovisne djevojke su sjajne partnerice jer su same sebi na prvom mjestu i troše mnogo vremena i energije na vlastiti razvoj što je dobro za vezu. One vas zapravo ne trebaju jer se ugodno osjećaju i same, poštuju vaše mišljenje, ali ne inzistiraju na njemu. Kada ste s neovisnom djevojkom učite jedno od drugog na sasvim neočekivane načine. – piše na Magazin.net.hr

One se ne boje zatražiti pomoć, a sviđa im se činjenica da je njihov partner jači u poljima u kojima su one slabije. Isto tako, takve djevojke će vas zasigurno inspirirati da ciljate na više. Dobro je biti s neovisnim djevojkama jer one shvaćaju da i vi imate ciljeve koje želite ostvariti i svjesne su činjenica da je svatko zaslužan za vlastitu sreći.

Neovisne djevojke će se uvijek potruditi da vam pomognu i da vam udovolje. One nisu zatrovanje ljubomorom i ogorčenjem, a od vas očekuju samo ono što ste obećali. Također, djevojke koje vas ne trebaju će vas željeti kao nitko prije. One će vam pružiti bezuvjetnu ljubav i nevjerojatnu strast.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije