Vijesti / Životni stil

MISS SUPRANATIONAL Miss Interneta @ Varaždinski.hr je Antonela Vugrinec!

MISS SUPRANATIONAL Miss Interneta @ Varaždinski.hr je Antonela Vugrinec!

Izbor Miss Supranational za Varaždinsku županiju održat će se 28. travnja u Hotelu Turist. Na njemu će sudjelovati 12 kandidatkinja, a jedna od kategorija je i Miss Interneta po izboru Varaždinski.hr. Prema glasovima publike, koji su se prikupljali do danas u podne, titulu Miss interneta powered by Varaždinski.hr osvojila je Antonela Vugrinec!

> MISS SUPRANATIONAL Odaberite Miss Interneta @ Varaždinski.hr do petka u podne

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glasati se moglo do danas u podne putem Facebooka, a djevojka čija je fotografija skupila najviše lajkova, osvaja titulu Miss Interneta Varaždinske županije. Zahvaljujući više od 1.100 glasova, ta je titula uvjerljivo pripala Antoneli Vugrinec, 17-godišnjakinji iz Varaždina.

- Ja sam Antonela Vugrinec, imam 17 godina i živim u Varaždinu. Pohadam Drugu gimnaziju Varaždin i zanima me medicina. Plešem folklor od malih nogu, no bavila sam se i drugim sportovima od kojih sam najviše truda i vremena posvetila odbojci. Najbolja vrlina mi je samopouzdanje, ali tvrdoglavost kao mana takoder prednjači - kaže Miss interneta za sebe.

Titula prve pratilje za Miss interneta powered by Varaždinski.hr je sa 745 glasova pripala Renei Njegovec, 18-godišnjakinji iz Varaždina, dok se na treće mjesto smjestila Manuela Divjak s 402 glasa.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.