Vijesti / Životni stil

FOTO U sklopu priprema za Miss Supranational djevojke posjetile tvrtku Galko

FOTO U sklopu priprema za Miss Supranational djevojke posjetile tvrtku Galko

U sklopu intenzivnih priprema za nadolazeći izbor Miss Supranational, koji će se održati 28. travnja, dvije su kandidatkinje posjetile GALKO - Hrvatsku tvrtku kožne galanterije. GALKO je na tržištu prepoznat po kožnim proizvodima vrhunske kvalitete i ručne izrade, a kroz godinu plasira tri kolekcije: proljeće/ljeto, jesen/zima i poslovnu kolekciju.

> FOTO Održan casting za Miss Supranational: 13 djevojaka u borbi za finale izbora

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> MISS SUPRANATIONAL Kandidatkinje posjetile Modnu kuću Ellera i isprobale haljine

> SUPRANATIONAL Kandidatkinje isprobale kreacije A.R.M. dizajna i nakit Munagrete

Iza GALKO tima je 25 godina iskustva u proizvodnji kožne galanterije, no najviše je prepoznat po ženskim torbicama koje su u skladu sa svjetskim modnim trendovima. Upravo će se GALKO torbice iz kolekcije proljeće/ljeto 2018. nositi na izboru za Miss Supernational Varaždinske županije.

- Ovo proljeće i kroz ljeto nositi će se manje torbice u proljetnim bojama: bijeloj, trendi plavoj i rozoj, zelenoj i bež - kaže dizajnerica GALKA, Katica Čukec, dodavši da je 'ključ ove kolekcije sadržan u spoju klasike, minimalizma i urbanizma koji je vidljiv kroz modele torbica.'

PREDSTAVLJANJE KANDIDATKINJA

Zovem se

8. Anamarija Šprem

- Imam 24 godine, dolazim iz Varaždina i završila sam Srednju elektrotehničku školu za Web dizajnera. Trenutno sam studentica 2. godine Tehničke i gospodarske logistike na Sveučilištu Sjever. Odgovorna sam, vesela i vedra osoba.
U slobodno vrijeme bavim se rolanjem, trčanjem i plivanjem. Obožavam životinje. Na natjecanje sam se prijavila jer volim nove izazove.

9. Iva Hećimović

- Imam 22 godine, živim u Koprivnici, a trenutno završavam studij na Učiteljskom fakultetu u Čakovcu, smjer Odgojitelji. U slobodno vrijeme sviram klavir, čitam, idem u teretanu, trčim, slikam i pišem. Volim provoditi vrijeme u prirodi, veoma volim životinje! Vedra sam osoba, uporna, ne odustajem od onoga što naumim jer smatram da čovjek danas jedino može uspjeti ako je vjeran sebi, uporan i misli dobro. Iz toga navodim i  svoj moto a on glasi: 'Misli dobro pa će dobro i biti'. 

Podsjetimo, izbor će se održati u Hotelu Turist, zahvaljujući sponzorima, ali i Leni Radanović, direktorici izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.