Vijesti / Životni stil

SUPRANATIONAL Kandidatkinje isprobale kreacije A.R.M. dizajna i nakit Munagrete

SUPRANATIONAL Kandidatkinje isprobale kreacije A.R.M. dizajna i nakit Munagrete

Kandidatkinje za izbor Miss Supranational Varaždinske županije u sklopu priprema za nadolazeći izbor 28. travnja posjetile su jučer A.R.M. dizajn iz Nedelišća.

> FOTO Održan casting za Miss Supranational

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> PREDSTAVLJANJE (1) Kandidatkinje posjetile modnu kuću Ellera i isprobale haljine

> FOTO U sklopu priprema za Miss Supranational djevojke posjetile tvrtku Galko

Varaždinski izbor organizira Lena Radanović, koja je direktorica izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju, a casting je održan u Hotelu Turist.

U finalu koje će se održati 28. travnja u Hotelu Turist sudjelovat će 13 djevojaka, a četiri od njih posjetile su u četvrtak A.R.M. dizajn, te se fotografirale u prekrasnim kreacijama ove poznate modne kuće.

PREDSTAVLJANJE KANDIDATKINJA (2)

5. Antonela Vugrinec

-Ja sam Antonela Vugrinec, imam 17 godina i živim u Varaždinu. Pohadam Drugu gimnaziju Varaždin i zanima me medicina. Plešem folklor od malih nogu, no bavila sam se i drugim sportovima od kojih sam najviše truda i vremena posvetila odbojci. Najbolja vrlina mi je samopouzdanje, ali tvrdoglavost kao mana takoder prednjači.

6. Zina Miočić Lisjak

Imam 19 godina, studentica sam Učiteljskog fakulteta u Čakovcu. Bavim se latino-američkim i standardnim plesovima. Osim plesa pjevam, dizajniram odjeću, te volim čitati i ići u kazalište. Sebe bi opisala kao pozitivnu i vedru osobu koja ima visoko samopouzdanje i uvijek je spremna pomoći. Životni cilj mi je pomagati djeci koja nemaju mogućnosti obrazovanja te općenito pomagati ljudima.

7. Ana Krčelić

- Moje ime je Ana Krčelić, živim u Čakovcu, imam 16 godina te sam učenica Gospodarske škole Varaždin, smjer Upravni referent. U slobodno vrijeme bavim se fotografijom (već 5 godina). Sudjelovala sam na 4 izložbe te je jedna od njih međunarodna. Također, članica sam franjevačke mladeži i naravno, da ne zaboravim, vrijeme provodim i u teretani. Volim putovati, upoznavati nova mjesta i ljude, društvena sam, vesela, uvijek spremna za zabavu i luda za adrenalinom. Obožavam se šminkati nositi haljine i štikle. Smatram i da bi svaka osoba trebala držati do sebe i svog izgleda. Životni moto: You only live once.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.