Zbog ovog će se apsolutno svi frajeri okretati za tobom

Od davnina je poznato da su žene zavodile mirisima. Kleopatra je najpoznatija žena u povijesti koja je shvatila da je muškarce vrlo lako zavesti mirisima. Ona je to radila sa čistim uljem jasmina, koje još nazivamo i kraljem parfema.

Iz ranije povijesti najutjecajnija žena je Coco Chanel. Njoj se i danas dive mnogi modni stručnjaci, a najpoznatija je po tome što se zauvijek promijenila pojam ženske ljepote.

Parfem o ženi kaže više no njezin potpis. (Coco Chanel)

Od tada, vremena su se promijenila, novi trendovi se stvaraju svaki mjesec, ali muškarci i dalje padaju na iste mirise kod žena kao i prije 100 godina.

Najbolje mjesto u Hrvatskoj na kojem možemo potražiti odgovor na pitanje koje zanima sve žene svijeta potražili smo u Hrvatskoj Parfemskoj Kući. Razgovarali smo s Tomislavom Vrbanecom, glavnim parfumerom koji nam je otkrio kako žene vrlo jednostavno mogu zavesti muškarce.

Žene su vrlo kompleksna bića. One nisu samo strast i tijelo, a muškarcima je vrlo teško shvatiti kako razmišljaju. Ako to žele, mogu postići apsolutnu dominaciju nad muškarcima. Koliko god da se ponekad smatrale neshvaćenima i neprivlačnima, gotovo su uvijek u krivu.

Teško da će Vam to ikada priznati, ali muškarci su osjetljiva bića. Izuzetno strastveno reagiraju na miris žene, a danas, kada su nam dostupni kvalitetni parfemi, žene mogu birati način na koji žele zavesti muškarca – ističe Tomislav.

3 najbolja mirisa današnjice, a koji itekako mogu pomoći svakoj ženi u misiji da zavede muškarca su:

BETWEEN SHEETS – 35 ml – PARFEM – Hrvatska Parfemska Kuća

Bezvremenski i raskošan cvjetni miris za sve žene koje žene ostaviti zamamni dojam na muškarca. Pomno odabrani sastojci ovog parfema neće ni jednog muškarca ostaviti ravnodušnim, a postojanost samog mirisa na koži je fascinantna.

Preporuka parfumera: nanesi ovaj parfem kada ga želiš očarati u krevetu

Parfemska kompozicija: cvijeće, citrusi, vanilija, voćne note

THE POWER OF FEMININITY – 35 ml – PARFEM – Hrvatska Parfemska Kuća

Savršeni miris za svakodnevno korištenje. Svojom kompozicijom slavi žensku ljepotu u prirodnom izdanju, a odličan je izbor ako želiš postići da se muškarci okreću za tobom. Uz ovaj parfem, muškarac neće moći proći kraj tebe, a da se ne okrene.

Preporuka parfumera: nanesi ovaj parfem kada želiš biti zapažena

Parfemska kompozicija: voćne, slatko-puderaste note

GIRL ON A MISSION – 35 ml – PARFEM – Hrvatska Parfemska Kuća

Svjež, cvjetno-voćni miris za žene koje žele ostaviti trag pozitivnosti i sreće. Ovim mirisom bez problema privući ćeš mlađe muškarce koji su spremni na zabavu. Odličan je izbor za večernji izlazak.

Preporuka parfumera: nanesi ovaj parfem kada želiš postići onaj dobro poznati WOW efekt

Parfemska kompozicija: citrusi, drvene note

Kompletnu ponudu parfema Hrvatske Parfemske Kuće možete pronaći i na www.croatianperfumehouse.eu.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije